Άλλος Παναθηναϊκός στην Τούμπα

Άλλος Παναθηναϊκός στην Τούμπα

Κώστας Ζάλιαρης
Άλλος Παναθηναϊκός στην Τούμπα

bet365

Πολλές οι απουσίες για τους πράσινους ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, την Κυριακή. Έμειναν εκτός και οι Κουλιμπαλί και Λέτο.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον «δικέφαλο του βορρά», στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Κυριακής, λίγες ημέρες πριν από τον πρώτο ημιτελικό με την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, στο Κύπελλο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, πέραν των Μπεργκ, Κουρμπέλη και Βιγιαφάνιες που είναι τιμωρημένοι, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Λουντ (τραυματίας από το ματς με τον Πανιώνιο), αλλά και τους Κουλιμπαλί (αποφόρτιση) και Λέτο.

Μπάγερν - Ντόρτμουντ με επιστροφή, αν ο Ομπαμεγιάνγκ πετύχει το πρώτο τέρμα (21+).

Η αποστολή του «τριφυλλιού» αποτελείται από τους:

Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Μέστο, Χουλτ, Χουχούμης, Μολέντο, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Ρέις, Μαρινάκης, Στάικος, Ζέκα, Μπουμάλ, Εμποκού, Π. Βλαχοδήμος, Χατζηγιοβάνης, Κλωναρίδης, Πίσπας, Μολίνς.

Όσον αφορά στην τελευταία προπόνηση στο Κορωπί πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Κουρμπέλης έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, μόνος του προπονήθηκε και ο Μίγγος, ενώ οι υπόλοιπο έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής και ασκήσεις με πάσες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα