Ρεκόρ 19 ετών στα πέναλτι ο Παναθηναϊκός!

Ρεκόρ 19 ετών στα πέναλτι ο Παναθηναϊκός!

Gazzetta team
Ρεκόρ 19 ετών στα πέναλτι ο Παναθηναϊκός!

bet365

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Πανιώνιο με το ένατο φετινό του πέναλτι, κάτι που αποτελεί ρεκόρ 19ετίας για τους «πράσινους»!

Λιλ - Νις με επιστροφή, αν ο Μπαλοτέλι ανοίξει το σκορ στο ματς (21+).

Δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του Πανιωνίου ο Παναθηναϊκός, καθώς χρειάστηκε ένα πέναλτι που κέρδισε ο Λέτο για να πάρει το τρίποντο. Μάλιστα, αυτό το πέναλτι ήταν το ένατο φετινό του «τριφυλλιού», κάτι που αποτελεί ρεκόρ 19ετίας!

Οι «πράσινοι», είχαν κερδίσει περισσότερα πέναλτι την σεζόν 1997-98, όταν είχε κερδίσει 10 σε πρωτάθλημα 34ων αγωνιστικών με τον Γ.Χ. να έχει 6/8, τον Γεωργιάδη του Σάββα 1/1 και τον Βαζέχα 0/1.

Την φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός έχει 5/5 με τον Μπεργκ και 3/4 με τον Λεντέσμα. Με αυτό το πέναλτι, ξεπεράστηκαν τα 8 της σεζόν 2006-07 με τους Παπαδόπουλο και Σαλπιγγίδη να έχουν από 4 εύστοχα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα