Ριμπερί – Μπάγερν: Σχέση αγάπης

Gazzetta team
Ριμπερί – Μπάγερν: Σχέση αγάπης

bet365

Ο Φρανκ Ριμπερί αποκάλυψε ότι πάντα υπήρχε ενδιαφέρον από άλλες μεγάλες ομάδες, όμως πάντα η επιλογή του ήταν η Μπάγερν.

«Φυσικά και σκέφτηκα ενδεχόμενη μεταγραφή. Το 2008, το 2009 όλες οι μεγάλες ομάδες με ήθελαν: η Γιουβέντους, η Ίντερ, η Μίλαν, η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ, Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...», αποκάλυψε ο Γάλλος.

«Θα πρέπει να ευχαριστήσω τον Χένες και τον Ρουμενίγκε, που μιλούσαν συχνά μαζί μου εκείνη την περίοδο. Είμαι εδώ για 10 χρόνια και έχω κερδίσει τα πάντα. Η οικογένειά μου είναι καλά και είμαι ευτυχισμένος. Πάντα έλεγα ότι η Μπάγερν θα είναι η τελευταία μου ομάδα στην Ευρώπη. Θα παίζω μέχρι να με... εγκαταλείψουν το γόνατο, ο αστράγαλος, η μέση μου... Αν δεν έχω τραυματισμούς, μου μένουν άλλα 2-3 χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Έχω εξαιρετική σχέση με την Μπάγερν και ίσως, αφού κρεμάσω τα παπούτσια μου, να γίνω προπονητής στις ακαδημίες», ολοκλήρωσε ο Ριμπερί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα