Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη 3-1

Γιώργος Κοντογεώργης
Με τον Αντουάν Γκριζμάν να σκοράρει και να δίνει ασίστ, η Ατλέτικο Μαδρίτης επιβλήθηκε 3-1 της Σεβίλλης στο Vicent Calderon και έκανε ασφαλή τη θέση της στην 4άδα.

Η ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε έβαλε τέλος στην όποια φαντασίωση των Ανδαλουσιάνων για πρωτάθλημα, τους πλησίασε στους 2 βαθμούς και σφράγισε ουσιαστικά την παρουσία της στην πρώτη 4άδα της La Liga. Στο 13' έχασαν την πρώτη τους σημαντική ευκαιρία οι γηπεδούχοι, καθώς ο Κέβιν Γκαμεϊρό βρήκε χώρο αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ του πήγε στο οριζόντιο. Στο 34' η Σεβίλλη ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Μπεν Γιεντέρ από τον Ομπλακ, όμως η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ τρία λεπτά αργότερα, όταν το φάουλ του Γκριζμάν έπιασε κοιμώμενη την άμυνα των τριών της Σεβίλλης και ο Ντιέγο Γοδίν έκανε με κεφαλιά το 1-0 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Δυνατά μπήκε στο δεύτερο μέρος η Ατλέτικο. Στο 51' ο Γκριζμάν έχασε στο 51' τρελή ευκαιρία αφού μόνος με τον Σέρχιο Ρίκο πλάσαρε άουτ, όμως νίκησε τον πορτέρο της Σεβίλλης δέκα λεπτά αργότερα με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ (2-0). Ο Γάλλος επιθετικός ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις και στο 67' δεν έκανε καλά το γύρισμα, όμως στο 77' η Ατλέτικο πανηγύρισε το τρίτο της γκολ όταν ύστερα από προσπάθεια του Χουανφράν από δεξιά ο Σέρχιο Ρίκο απέκρουσε πάνω στον Κόκε, ο οποίος σε κενή εστία έκανε εύκολα το 3-0. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε ύστερα από το γκολ του Χοακίν Κορέα στο 86' με μπάσιμο στην περιοχή και ωραίο τελείωμα.

Παίξε νόμιμα στο Survivor με ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο νικητή!