Μίντλεσμπρο - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3

Μίντλεσμπρο - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3

bet365

Τι και αν η Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε με προβλήματα, οι παίκτες του Μουρίνιο είχαν κέφια, πέρασαν από το Riverside Stadium και με το 3-1 κόντρα στη Μίντλεσμπρο πλησίασαν το σεντόνι!

Η Γιουνάιτεντ τις έχει 600! Η ομάδα του Μουρίνιο παρά τις απουσίες των Ζλάταν, Πογκμπά, Ερέρα ήταν πολύ καλή, επικράτησε 3-1 της Μίντλεσμπρο στο Riverside Stadium κι έφτασε τις 6000 νίκες στην Premier League, κάτι που δεν έχει πετύχει καμία άλλη (600 νίκες, 204 ισοπαλίες, 147 ήττες). Η Γιουνάιτεντ βρέθηκε στην 5η θέση και στο -3 από τη Λίβερπουλ, αλλά με ματς λιγότερο! Οσο για τη Μπόρο, η αλλαγή προπονητή δεν επηρέασε θετικά κι έμεινε στην προτελευταία θέση!

Η Μάντσεστερ ήταν καλύτερη με το... καλημέρα (12.00 ώρα Αγγλίας έγινε η σέντρα) και μόλις στο 7ο λεπτό βρέθηκε κοντά στο γκολ. Ο Λίνγκαρντ πέρασε ιδανικά στον Ράσφορντ, αλλά ο φορ της Γιουνάιτεντ σε ένα μοναδικό τετ α τετ νικήθηκε από τον Βαλδές. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με ένα υπέροχο σουτ του Γκαστόν, αλλά ο Ντε Χέα έδιωξε εντυπωσιακά. Επειτα το 20λεπτο η Μάντσεστερ ανέβασε ρυθμό, έβρισκε χώρους και απειλούσε! Στο 24' ο Βαλδές έκανε απίθανη διπλή επέμβαση στις προσπάθειες των Ράσφορντ, Βαλέντσια, αλλά έξι λεπτά αργότερα δεν είχε σωστή τοποθέτηση. Ο Γιανγκ έκανε τη σέντρα και ο Φελαϊνί με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Εσπασε άλλωστε την... κατάρα των 30 αγώνων της PL χωρίς τέρμα!

Η Μπόρο προσπάθησε να φανεί απειλητική, αλλά την ουσία την είχε η ομάδα του Μουρίνιο! Στο 62' ο Λίνγκαρντ βρήκε χώρο και με απίθανη σουτάρα πέτυχε το πρώτο φετινό του τέρμα στην Premier League. Η Μάντσεστερ οπισθοχώρησε, Ζεστέδ και Τραορέ έδωσαν ώθηση και στο 77' ήρθε η μείωση του σκορ. Λάθος του Σμόλινγκ σε κεφαλιά που έχασε ο Μπαϊγί στην περιοχή και ο Ζεστέδ από κοντά μείωσε σε 2-1! Η Μπόρο πίεσε, ο Νεγρέδο προκαλούσε προβλήματα, αλλά η υπέρβαση δεν ήρθε. Αντίθετα, στις καθυστερήσεις, ο Βαλδές έκανε τη γκάφα της χρονιάς και ο Βαλένσια διαμόρφωσε το 3-1!

Παίξε νόμιμα στην Vistabet με επιστροφή στοιχήματος στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, αν ο Μπεργκ ανοίξει το σκορ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα