Λυών - Ντιζόν 4-2

Gazzetta team
Λυών - Ντιζόν 4-2

bet365

Η Λυών έφτασε πολύ κοντά στην καταστροφή, όμως έκανε την ανατροπή στο τέλος και κέρδισε με 4-2 την Ντιζόν. Ανατροπή και η Μονπελιέ επί της Σεντ Ετιέν.

Η Λυών απέφυγε τα χειρότερα, καθώς το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό. Οι παίκτες του Ζενεσιό έπαιξαν με τη φωτιά, όμως στο τέλος στάθηκαν τυχεροί και κέρδισαν με 4-2 την Ντιζόν. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που μπήκαν δυνατά, έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ντεπάι και πήραν το προβάδισμα με τον Τολισό στο 11’.

Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη, καθώς οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με κεφαλιά του Ταβάρες στο 30’ και άγχωσαν τους λιονέ. Με το ξεκίνημα της επανάληψης, μάλιστα, ο Ντιονί έκανε το 1-2 για την Ντιζόν, βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους. Οι λιονέ πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες και γλίτωσαν την ήττα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 80’ ο Τολισό πέτυχε το δεύτερό του γκολ για το 2-2, ενώ στο 84’ ο Ταβάρες έκανε πιθανότατα το πιο ανόητο πέναλτι μέχρι τώρα στη σεζόν, για να δώσει την ευκαιρία στον Λακαζέτ να κάνει το 3-2 από την άσπρη βούλα. Στο 90’ ο Φεκίρ είπε να βάλει τέλος στο ματς και στο άγχος των γηπεδούχων, κάνοντας το τελικό 4-2 με υπέροχη προσπάθεια και πλασέ.

Στο άλλο ματς, η Μονπελιέ επιβλήθηκε με ανατροπή με 2-1 της Σεντ Ετιέν. Οι στεφανουά ευτύχισαν να προηγηθούν με την πρώτη τους ευκαιρία στο ματς, όταν ο Τεοφίλ-Κατρίν έβγαλε την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο Μονέ Πακέ με υπέροχο σουτ στην κίνηση έκανε το 0-1. Η συνέχεια, όμως, βρήκε τους γηπεδούχους να κυριαρχούν και να κάνουν την ανατροπή στην επανάληψη. Στο 49’ ο Λασν έκανε το 1-1, ενώ στο 68’ ο Μουνιέ το 2-1, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με 10 παίκτες από το 51’ (δεύτερη κίτρινη σε Ζορζίνιο) και να μην μπορούν να επιστρέψουν.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα