«Ο Αζάρ τη Χρυσή Μπάλα μόλις... γεράσουν Μέσι και Κριστιάνο»

Κώστας Ζάλιαρης
Ναι μεν στήριξε τον αδερφό του για να την κορυφαία ατομική διάκριση, όμως, ο Θόργκαν Αζάρ σκέφτηκε με τη λογική πως ο Εντέν μπορεί να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα όταν... δεν θα υπάρχουν πλέον Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο αδερφός του σούπερ σταρ της Τσέλσι, αγωνίζεται στη Γκλάντμπαχ έχοντας υπάρξει για ελάχιστο χρονικό διάστημα στο ρόστερ των «μπλε» μαζί με τον Εντέν.

Δίχως να καταφέρει να πάρει τις ευκαιρίες του στο Λονδίνο, μετακόμισε στο Γκλάντμπαχ για να συνεχίσει την καριέρα του, έχει στιγμές από τις οποίες φανερώνεται πως το... σόι έχει ταλέντο και έφεση στις ατομικές ενέργειες, όμως, περιμένει από τον αδερφό του να λάμψει στο μέλλον με την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

Για ένα εισιτήριο στην επόμενη φάση παίζουν Ντόρτμουντ και Χέρτα! Θα πάει το ματς στην παράταση μετά από ισοπαλία με γκολ;

Με μια προϋπόθεση, όμως...

«Όταν θα έχουν αποσυρθεί ή θα είναι πολύ... μεγάλοι για ν' αποδώσουν όπως τώρα οι Μέσι και Κριστιάνο, τότε ο Εντέν θα μπορεί να φτάσει στη Χρυσή Μπάλα» ήταν τα λόγια του Θόργκαν.«Ο Αζάρ τη Χρυσή Μπάλα μόλις... γεράσουν Μέσι και Κριστιάνο».