«Πόλεμος» καζούρας από Σίτι και Γουέστ Χαμ στο twitter! (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
«Πόλεμος» καζούρας από Σίτι και Γουέστ Χαμ στο twitter! (pics)

bet365

Όταν οι διαχειριστές των σελίδων των αγγλικών συλλόγων στα social media έχουν κέφια, τότε η ποδοσφαιρική καζούρα πηγαίνει σε... άλλα επίπεδα! Κάπως έτσι συνέβη και πριν από την αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με τη Μάντσεστερ Σίτι, με αφορμή το νέο πούλμαν των «πολιτών»...

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πέρασε... αέρα από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου με το τελικό 4-0, το βράδυ της Τετάρτης, πήρε τους τρεις βαθμούς άκοπα, ωστόσο, στη «μάχη» του twitter απέναντι στον λονδρέζικο σύλλογο, υπέστη... βαριά ήττα.

Λίγη ώρα πριν από το παιχνίδι, αναρτήθηκε φωτογραφία στα social media της Σίτι, με το νέο πούλμαν μπροστά από το Big Ben και το μήνυμα πως: «Βγάλαμε μια βόλτα το νέο όχημα πριν από το σημερινό ματς...».

Αμέσως ήρθε η απάντηση από τους Λονδρέζους που είχαν να σχολιάσουν: «Είτε έχει άλλον καιρό και άλλη... ζώνη ώρας (δείτε τι γράφει το Big Ben) στο Ανατολικό Λονδίνο, διαφορετικά η φωτογραφία έχει τραβηχθεί άλλη μέρα».

Με τη βοήθεια του φωτομοντάζ, ο διαχειριστής της σελίδας των «πολιτών» τοποθέτησε το πούλμαν μπροστά από το... Boleyn Ground κι αυτό ήταν μεγάλο λάθος του. «Μα τι λέτε; Μόλις παρκάραμε απ' έξω...» έγραψε, για να πάρει τη μεγαλοπρεπή απάντηση και να κατακυρωθεί η νίκη υπέρ της Γουέστ Χαμ, όταν τα «σφυριά» δημοσιοποίησαν φωτογραφία από το άδειο πάρκινγκ των φιλοξενούμενων στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, γράφοντας: «Το σύστημα πλοήγησης δεν δουλεύει ε;».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα