Οι καταγγελίες Μιχαηλίδη για... στήσιμο σε ματς της Κύπρου

Gazzetta team
Οι καταγγελίες Μιχαηλίδη για... στήσιμο σε ματς της Κύπρου

bet365

Στην αποκάλυψη πως το παιχνίδι της Κύπρου με Βουλγαρία, στο Τσίρειο (1-3), στις 14 Δεκεμβρίου 1996, ήταν στημένο, προχώρησε ο πρώην προπονητής και Βουλευτής, Ανδρέας Μιχαηλίδης.
Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή «Όλα Μάλε» του Super Sport FM.
«Η Βουλγαρία θα έπρεπε για μένα να είναι παράσημο. Γιατί είμαι ο μόνος που έφυγε και από τους λίγους που δεν έφταιγαν. Να μην μου σέρνουν και τη Βουλγαρία, εκείνο το παιχνίδι έμεινε ατιμώρητο και ήταν η αρχή πολλών κακών. Έλεγε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Εγώ είχα εισηγηθεί να τιμωρηθούν και οι 16 παίκτες και το προπονητικό τιμ για δύο χρόνια. Και μου έλεγαν θα παν αθώοι. Έχει πιο αθώους από εμένα; Όταν έβαλα το βίντεο πίσω, τα κατάλαβα. Φώναζα, τσιριλούσα, κλωτσούσα. Τι να κάνω. Όταν κατάλαβα όταν ισοφαρίσαμε και έπρεπε να φάμε και άλλο γκολ και να χάνουμε από το ημίχρονο, τι να έκανα. Μετά κατάλαβα ότι ήταν στημένο το παιχνίδι να χάνουμε από το ημίχρονο. Και μετά αυτοί οι παίκτες φόρεσαν το εθνόσημο», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στο διάστημα αυτό αντιπρόεδρος της κυπριακής Ομοσπονδίας ήταν ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο οποίος είναι εκπρόσωπος της FIFA για τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου στην χώρα μας.
 

Τελευταία Νέα