Επιβεβαιώνουν οι Κινέζοι για Ντιέγκο Κόστα

Επιβεβαιώνουν οι Κινέζοι για Ντιέγκο Κόστα

Κώστας Ζάλιαρης
Επιβεβαιώνουν οι Κινέζοι για Ντιέγκο Κόστα

bet365

Τη συνομιλία με τον ατζέντη του Ντιέγκο Κόστα, Ζόρζε Μέντες, επιβεβαίωσε το μεγάλο αφεντικό της Τιανχίν από την Κίνα, με τον σύλλογο να έχει προσπαθήσει και για τον Καβάνι!

Η περίπτωση του Ντιέγκο Κόστα έγινε περίπλοκη στην Τσέλσι έπειτα και από τον καυγά που φέρεται να είχε με τον Αντόνιο Κόντε την περασμένη Παρασκευή, αναφορικά με τον αποκλεισμό του παίκτη από την αποστολή για το ματς με τη Λέστερ.

Ο Ισπανός φορ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Κινέζων που κάνουν το παν για να δώσουν λάμψη στο ποδόσφαιρό τους και το μεγάλο αφεντικό της Τιανχίν, Σου Γιουχούι, επιβεβαίωσε πως η ομάδα του ενδιαφέρεται για τον άσο της Τσέλσι και μάλιστα, βολιδοσκοπεί την κατάσταση, αφού δεν θέλει να περιμένει για το καλοκαίρι.

Ιντερ - Μπολόνια με επιστροφή, αν καταλογιστεί πέναλτι.

«Προσπαθήσαμε για τον Καβάνι και μας είπε η Παρί ότι ο παίκτης θα μπορεί να παραχωρηθεί στο τέλος της σεζόν. Εκείνος, πάντως, ήταν θετικός... Προσπαθούμε και για τον Ντιέγκο Κόστα και κανονίσαμε ραντεβού με τον Μέντες. Και στη δική του περίπτωση η Τσέλσι υποθέτω ότι δεν θα τον αφήνει τώρα, αλλά εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι...» είπε ο ιδιοκτήτης της νεοφώτιστης στην πρώτη κατηγορία της Κίνας.

 

Τελευταία Νέα