«Έλειπε το ισχυρό κίνητρο»

Βασίλης Βλαχόπουλος
«Έλειπε το ισχυρό κίνητρο»

bet365

Η πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας δεν αλλοιώνει την σκέψη του Μπάμπη Παυλίδη αναφορικά με τους στόχους του Άρη. Ο 25χρονος μέσος αναφέρθηκε στον θεσμό του Πρωταθλήματος και στη σημασία που έχει για την ομάδα του να συνδυάσει την ουσία με το θέαμα.

«Θέλαμε να προκριθούμε στο Κύπελλο και ουσιαστικά το είχαμε καταφέρει και πριν από τον αγώνα με τη Βέροια. Στο σημερινό παιχνίδι δεν ήμασταν καλοί, ίσως γιατί μας έλειπε το ισχυρό κίνητρο. Τώρα θα δούμε ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε με σκοπό να προκριθούμε», είπε αρχικά.

Αναφερόμενος στο Πρωτάθλημα και στους αγώνες που ακολουθούν, σημείωσε: «Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά στο Πρωτάθλημα. Τα βάλαμε κάτω, αντιληφθήκαμε ότι η κατηγορία είναι δύσκολη και πλέον παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και κερδίζουμε. Δεν επαναπαυόμαστε γιατί κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, όπως ασφαλώς και η κατηγορία. Πιστεύω ότι θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, όταν θα φτάσουμε ψηλά στη βαθμολογία».

Σε ερώτηση σχετική με τη συνάντηση που έχουν ζητήσει οι ποδοσφαιριστές με τον Θόδωρο Καρυπίδης σχετικά με το κομμάτι της οικονομικής λειτουργίας και των πληρωμών, απάντησε: «Έχουμε ζητήσει συνάντηση για να μας έχει καλά ο κύριος Καρυπίδης. Έρχονται γιορτές και δεν υπάρχει περίπτωση να μας αφήσει έτσι».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα