«Το καλύτερο είναι το άριστο»

Βασίλης Βλαχόπουλος
«Το καλύτερο είναι το άριστο»

bet365

Ο Νίκος Αναστόπουλος υπενθύμισε την ιεραρχία των στόχων του Άρη, αλλά έδωσε χαρακτηριστική απάντηση όταν ρωτήθηκε για τις βλέψεις της ομάδας του στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Είναι σημαντικό ότι προκριθήκαμε στους δεκαέξι εκτελώντας τον δεύτερο στόχο που έχουμε θέσει. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα που θα μας βοηθήσουν για το πρωτάθλημα. Δηλαδή, παίκτες που δεν είχαν παιχνίδια και κάποια άλλα παιδιά τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε διαφορετικές θέσεις από αυτές που έχουν αγωνιστεί. Θέλαμε να δούμε αν μπορούμε να τους υπολογίζουμε. Σε μας ο πρωταρχικός στόχος είναι το Πρωτάθλημα, εκεί έχουμε ρίξει το βάρος. Θα κυνηγήσουμε ασφαλώς και τον θεσμό του Κυπέλλου», είπε αρχικά και συμπλήρωσε…

«Θα χτυπήσουμε το Κύπελλο μέχρι εκεί που μπορούμε. Ξέρετε πολύ καλά ότι στους δεκαέξι υπάρχει κλήρωση. Θα δούμε ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε και θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Αυτό το θέμα θα μας απασχολήσει όταν πρέπει. Τώρα, εμείς δεν βάζουμε ταβάνι σε αυτά που μπορούμε. Το καλύτερο είναι το άριστο. Δεν θα πρέπει όμως να δούμε το δέντρο και να χάσουμε το δάσος».

Ρωτήθηκε για τους διαδοχικούς εντός έδρας αγώνες που ακολουθούν απέναντι σε Τρίκαλα και Χανιά, σημείωσε: «Όταν παίζουμε στο Χαριλάου προσπαθούμε να έχουμε τον έλεγχο της μπάλας, δίχως να αδιαφορούμε για τα αμυντικά καθήκοντά μας. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να ξέρεις να μεταφέρεις σωστά την μπάλα αλλά και να έχεις καλές επαναφορές. Η κατοχή της μπάλας δεν σου εξασφαλίζει κάτι».

Ο προπονητής του Άρη έριξε και το… καρφί του για τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Πανελευσινιακού για τη διαιτησία του πρόσφατου αγώνα. «Η Ελευσίνα κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια. Από το 10ο έως και το 20ο λεπτό όπου δεχθήκαμε το γκολ δεν ήμασταν καλοί. Μετά συνειδητοποιήσαμε τη δυσκολία του παιχνιδιού. Τώρα, πώς είναι δυνατόν μια ομάδα που έκανε μόλις τρεις φάσεις κι έχει δεχθεί 21 να διαμαρτύρεται, αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω», σημείωσε.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα