Ιντερ - Τζένοα 2-0

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Ιντερ - Τζένοα 2-0

bet365

Με δύο γκολ του Κροάτη η Ιντερ νίκησε με 2-0 την Τζένοα και ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια, έχοντας να αντιμετωπίσει και τους... οπαδούς της.

«Μόνο η Γιουβέντους είναι καλύτερη από εμάς και θα πρέπει να το αποδείξουμε από εδώ και πέρα», είπε το Σάββατο ο Στέφανο Πιόλι. Τι θα αποδείξει η Ιντερ από εδώ και πέρα δεν μπορεί να το ξέρει κανείς αλλά τη νίκη που ήθελε επί της Τζένοα για να αφήσει πίσω της την ήττα από τη Νάπολι, την πήρε. Με δύο ασίστ του Ζοάο Μάριο και δύο γκολ του Μπρόζοβιτς, ο οποίος πανηγύρισε την πρώτη του doppietta στη Serie A, οι Νερατζούρι επιβλήθηκαν των Ροσομπλού με 2-0 και μείωσαν στο -7 από την 5η θέση, η οποία είναι η τελευταία που δίνει εισιτήριο για το Europa League. Νέα πανό κατά των παικτών από την Curva Nord, η οποία στήριξε τον Πιόλι, ζητώντας του να αρχίσει στις... κλωτσιές τους ποδοσφαιριστές!

Από τα πρώτα λεπτά η Τζένοα έδειχνε να πατάει καλύτερα και στο 19' είχε την πρώτη της ευκαιρία με τον Λάζοβιτς, το σουτ του οποίου σταμάτησε ο Ντ' Αμπρόζιο λίγο πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος και με τον Χαντάνοβιτς να μην μπορεί να αντιδράσει. Αυτό το έκανε και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο στην προσπάθεια του Οκάμπος στο 26', μετά την σέντρα του Λάζοβιτς, με τους Γενοβέζους να είναι πιο επικίνδυνοι και την Ιντερ να έχει μεγάλα προβλήματα στο να κάνει παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά, με το πρώτο τους σουτ προς την εστία, αυτό του Μπρόζοβιτς στο 38' μετά το κόρνερ του Ζοάο Μάριο, οι Νερατζούρι πήραν το προβάδισμα (1-0) και πήγαν πιο ήρεμοι στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος η Τζένοα παρέμενε καλή, έκανε το παιχνίδι της και στο 53' έγινε ξανά απειλητική με τους Οκάμπος-Λάζοβιτς αλλά ο Χαντάνοβιτς είπε «όχι». Με την Ιντερ να μην είναι σε καλή βραδιά, οι Ροσομπλού πίστευαν ότι θα μπορούσαν να πάρουν αποτέλεσμα στο Giuseppe Meazza αλλά οι ελπίδες τους έλαβαν τέλος στο 69', όταν ο Ζοάο Μάριο έκανε ωραία ενέργεια και πάσα στον Μπρόζοβιτς, ο οποίος νίκησε τον Περίν για το 2-0. Το ματς, πλέον, είχε κριθεί και στο 79' οι Μιλανέζοι θα μπορούσαν να φτάσουν και σε τρίτο γκολ με την κεφαλιά του Μιράντα αλλά ο Περίν απέκρουσε. Μικρό το κακό για την Ιντερ...

 

SERIE A Τελευταία Νέα