«Μέτρα ασφαλείας και ποινές στους παράγοντες!»

Δημήτρης Τομαράς
«Μέτρα ασφαλείας και ποινές στους παράγοντες!»

bet365

Ικανοποιημένος από τη συνάντηση με τους διεθνείς του 2004 ήταν ο Υφυπουργός Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος έλεγε μετά το τέλος της για την ανάγκη το Υφυπουργείο να λύσει άμεσα τα ποδοσφαιρικά ζητήματα.

Μετά την επίσκεψή τους στον Υφυπουργό αθλητισμού, η αντιπροσωπεία των διεθνών του 2004 είχε συνάντηση και με την πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, παρουσία του Βασιλειάδη. Από το Υφυπουργείο Αθλητισμού προκύπτει ικανοποίηση για τη συζήτηση που έγινε, ενώ μετά το πέρας της ο Υφυπουργός είχε συνάντηση και με τον Κοντονή. Μιλώντας σε πηγαδάκια έξω από το Μαξίμου, ο Βασιλειάδης ξεκαθάρισε ότι περιμένει να εφαρμοστούν όλα τα μέτρα ασφαλείας στα γήπεδα την επόμενη αγωνιστική, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του για αυστηροποίηση των ποινών στους ποδοσφαιρικούς παράγοντες από την ΕΠΟ καθώς και όλες τις άλλες δεσμεύσεις που έχουν ζητηθεί. Παράλληλα, τόνισε ότι περιμένει κάποιες διευκρινήσεις από τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη για θέματα διαιτησίας και όχι μόνο.

«Πρέπει να βάλουμε επιτέλους σε μια σειρά το ποδόσφαιρο για να σταματήσουμε να είμαστε Υπουργείο ποδοσφαίρου και να ξαναγίνουμε γενικά αθλητισμού, να ασχολούμαστε και με άλλα αθλήματα», είπε χαρακτηριστικά, δείχνοντας ότι περιμένει άμεσα βελτίωση σε όλες τις παθογένειες του χώρου.

Ο Βασιλειάδης θα βρίσκεται στην σύνοδο Υπουργών Αθλητισμού στο ξεκίνημα της άλλης εβδομάδας, πιθανότατα μέχρι την Τετάρτη. Ωστόσο, θα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με όλους τους αρμόδιους φορείς, περιμένοντας η επανέναρξη του πρωταθλήματος να γίνει υπό συνθήκες πλήρους νομιμότητας.

«ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ»!

Ο Υφυπουργός φυσικά και εμμένει στην στάση του περί... άκρων και ακόμα και Grexit σε επόμενο σοβαρό κρούσμα. «Για εμάς δεν πάει πιο κάτω. Έχουμε πιάσει... πάτο. Στο επόμενο κρούσμα θα πάμε στα άκρα και το Grexit», συνεχίζει να επισημαίνει.

 

Τελευταία Νέα