Η μεγάλη βραδιά και η ανθρωπιά του Ρέτσου!

Δημήτρης Τομαράς
Η μεγάλη βραδιά και η ανθρωπιά του Ρέτσου!

bet365

Το Gazzetta.gr γράφει για την ειδική προετοιμασία του Παναγιώτη Ρέτσου για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό, το που έδωσε την φανέλα του και την στήριξη της οικογένειάς του!

Στα 18 του χρόνια ο Ρέτσος δεν θα περίμενε ποτέ να έχει φέτος 9 ματς με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και 740 λεπτά συμμετοχής. Και ας είναι κατά πλειοψηφία ως αριστερός μπακ ενώ είναι δεξιοπόδαρος στόπερ.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος γνωρίζοντας πως θα έπαιζε βασικός με τον Παναθηναϊκό έκανε ειδική και έξτρα προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι του Φαλήρου. Μίλησε (κυρίως) με τον Βασίλη Βούζα της Κ-20, συμβουλεύτηκε τεχνικούς των Ακαδημιών του Ολυμπιακού για την θέση του αριστερού μπακ και ακόμα και παίκτες από την ομάδα που παίζουν την θέση και την ξέρουν. Προσπάθησε και δούλεψε έξτρα πάνω σε αυτό το σκέλος.

Έτσι και αλλιώς αρκετοί προπονητές αλλά και άνθρωποι του συλλόγου έσπευσαν να τον βοηθήσουν από την πρώτη στιγμή και να τον στηρίξουν με συμβουλές και οδηγίες. Το γεγονός ότι ο Ρέτσος έχει πει στον Μπέντο πως "κόουτς όπου με βάλεις θα παίξω και θα προσπαθήσω να δώσω το καλύτερο δυνατό" δείχνει ένα παιδί με πυγμή και αποφασιστικότητα να πετύχει και να καθιερωθεί. Και στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό ήταν εμφανώς βελτιωμένος και αυτό δείχνει το πόσο πολύ δούλεψε στον Ρέντη και εκτός του κανονικού προπονητικού προγράμματος. Ήταν μία μεγάλη βραδιά για τον πιτσιρικά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη και το εμφατικό 3-0.

ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Ο Ρέτσος δεν έχει κερδίσει πολλούς πόντους μόνο για την εργατικότητά του, την προσπάθειά του, το ταλέντο και την επιμονή του αλλά και με τον χαρακτήρα του. Μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό έσπευσε να δώσει την φανέλα που φορούσε ένα παιδί με κινητικά προβλήματα που τον θαυμάζει και τον υποστηρίζει ενώ στο γήπεδο ήταν και ο πατέρας του αλλά και ο αδερφός του. Η οικογένειά του τον στηρίζει πολύ ενώ το ποδοσφαιρικό... μικρόβιο έχει "μπολιάσει" και τον αδερφό του που είναι πιο μικρός. Ο Δημήτρης Ρέτσος είναι και αυτός στόπερ στην Κ-13 του Ολυμπιακού. Είναι μάλιστα δεξιοπόδαρος όπως ο Παναγιώτης και βαδίζει στα... χνάρια του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα