Μπαπέ: «Είναι σπαρακτικό να σκέφτομαι ότι η Παρί τελειώνει, αλλά κάτι φανταστικό με περιμένει...»

Newsroom
mbappe_psggg

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ ήταν πολύ ειλικρινής και ενθουσιασμένος για το «αύριο» μετά το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Κιλιάν Μπαπέ ήταν χαρούμενος για τον τίτλο του Κυπέλλου Γαλλίας που κατέκτησε απέναντι στη Λυών (2-1). «Δεν έχουμε κερδίσει αυτό το τρόπαιο εδώ και 2 ή 3 χρόνια. Είναι δικό μας και είναι πολύ αγαπητό σε εμάς, τους παίκτες και τους φιλάθλους. Είμαστε οι κάτοχοι του ρεκόρ αυτής της διοργάνωσης. Ήταν μια σπουδαία πορεία, παίξαμε σχεδόν αποκλειστικά με σπουδαίες ομάδες και κερδίσαμε με στυλ», δήλωσε.

Έκανε επίσης έναν απολογισμό της τελευταίας του σεζόν στο Παρίσι: «Ήταν μια σπουδαία βραδιά και μια σπουδαία σεζόν. Ελπίζω τα παιδιά να συνεχίσουν να παρακολουθούν την PSG. Προσπαθήσαμε να ενθουσιάσουμε τον κόσμο, να δώσουμε στους νέους την ευκαιρία να παίξουν για την PSG. Ελπίζω περισσότεροι νέοι άνθρωποι να θέλουν να αφήσουν το στίγμα τους εδώ».

Πλέον το μέλλον του είναι εκτός Παρισιού και, ελλείψει επίσημης ανακοίνωσης, στη Μαδρίτη, αν και πριν φύγει άφησε ένα μήνυμα αγάπης για την PSG: «Όταν είσαι ποδοσφαιριστής, δεν έχεις χρόνο να βλέπεις το ρολόι να χτυπάει. Τα τελευταία χρόνια σκέφτομαι πολύ τα αποδυτήρια. Είναι σπαρακτικό να σκέφτεσαι ότι όλα έχουν τελειώσει. Αυτό που είχα εδώ, δεν θα το βρω ποτέ πουθενά αλλού. Αλλά αυτό που με περιμένει θα είναι φανταστικό».

Ερωτηθείς γιατί δεν ανακοίνωσε ότι η Ρεάλ είναι η νέα του ομάδα, είπε: «Η νέα μου ομάδα; Θα το ανακοινώσω εν ευθέτω χρόνω. Το καλύτερο πράγμα είναι να τελειώσω με το να πω αντίο. Το μόνο πράγμα που ήθελα ήταν να τελειώσω καλά με τον σύλλογό μου.Υπάρχουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες, αλλά το πιο σημαντικό είναι να τελειώσω καλά εδώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα