Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

Newsroom
παο στοιχηματικο
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Φενέρ στον ημιτελικό του Final-4 του Βερολίνου (19:00) για την πρόκριση στον τελικό της Euroleague!

* Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Παναθηναϊκό, που επιστρέφει σε Final-4 και θέλει να φτάσει ως το τέλος του δρόμου, την κορυφή της Ευρώπης!
Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μετά το ντεμαράζ στην κανονική περίοδο που την έφερε στην δεύτερη θέση, στα Playoffs ξεπέρασε το εμπόδιο της Μακάμπι (3-2) και έκλεισε θέση στο Βερολίνο, επιστρέφοντας σε Final-4 μετά το 2012.

Πλέον οι «πράσινοι» έχοντας σφραγίσει την επάνοδό τους στο υψηλότερο επίπεδο της διοργάνωσης στοχεύουν στην κορυφή, έχοντας μπροστά τους δύο παιχνίδια για να πετύχουν τον απόλυτο στόχο επιστροφής στην κορυφή μετά το 2011 για το… έβδομο αστέρι της ομάδας.

Για να διεκδικήσουν το τρόπαιο έχουν μπροστά τους τον ημιτελικό με τη Φενέρ, με την οποία θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά σε Final-4, ενώ φέτος μοιράστηκαν τις νίκες (83-69 η Φενέρ στην Πόλη, 74-63 ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ).

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 1(-3.5):1.92 2(+3.5):1.88

Η Φενέρ που πραγματοποιεί τη δική της επιστροφή σε Final-4 μετά το 2019, θέλει να επαναλάβει τον θρίαμβο του 2017.
Τότε είχε ανέβει στην κορυφή και ανάμεσα στους πρωταγωνιστές ήταν ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος τώρα θέλει να οδηγήσει στον τίτλο και τον Παναθηναϊκό για το προσωπικό του τέταρτο τρόπαιο.

Ο Σλούκας είναι ένας από τους κρίκους της αλυσίδας που συνδέει τις δύο ομάδες, με τη Φενέρ να έχει ουκ ολίγους πρώην «πράσινους».

Τα ηνία της τουρκικής ομάδας έχει ο αγαπημένος της εξέδρας του Παναθηναϊκού, Σάρας Γιασικεβίτσιους που στο παρκέ στηρίζεται μεταξύ άλλων σε δύο πρώην αρχηγούς του «τριφυλλιού», Νικ Καλάθη και Γιώργο Παπαγιάννη, οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα για την πρόκριση στο Βερολίνο με ιστορική νίκη στο Game 5 στην έδρα της Μονακό σε μια συγκλονιστική σειρά (2-3) και δρομολόγησαν τη μονομαχία με την ομάδα του Αταμάν για μια θέση στον τελικό.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.
Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Euroleague

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/WELCOME-BONUS-OROI. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΖΙΡΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ.
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.
Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα