Κορυφαία τριάδα για τις μάχες τίτλου!

Newsroom
Kvnstant
Κομβική μοιάζει η 6η αγωνιστική των Playoffs της Super League και το ντέρμπι ανάμεσα Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ κλέβει την παράσταση. Η βαθμολογική θέση των ομάδων (ΑΕΚ 69, Παναθηναϊκός 68, ΠΑΟΚ 67, Ολυμπιακός 63, Άρης 48) «φωτογραφίζει» μάχες σε όλα τα μέτωπα.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» η αναμέτρηση είναι «ζωής και θανάτου». Οι δύο ομάδες έχουν από ένα ματς λιγότερο και ο νικητής θα παραμείνει με αξιώσεις στο κόλπο του τίτλου. Οι Μεντιλίμπαρ και Λουτσέσκου θα κληθούν να κάνουν διαχείριση στον τομέα της κούρασης, αλλά και των συναισθημάτων. Στον Ολυμπιακό βρίσκονται στον έβδομο ουρανό μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League εις βάρος της Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι. Αντίθετα στον ΠΑΟΚ η απογοήτευσή είναι έκδηλη από τον αποκλεισμό με ήττα στην Τουμπα (0-2) από την Κλαμπ Μπριζ. Κοινό χαρακτηριστικό των δύο πλευρών είναι η κούραση μετά από την υπερπροσπάθεια που έκαναν και αναμένουμε προσεχτικό ματς. Ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 2.25.

Νωρίτερα ο Παναθηναϊκός (17:00) έχει πονηρή αποστολή στη Λαμία. Οι «πράσινοι» με τις τρεις διαδοχικές νίκες απέναντι σε ΑΕΚ (2-1), Άρη (2-0) και Λαμία (3-1) μπήκαν γερά στο κόλπο του τίτλου και η «γκέλα»… απαγορεύεται. Ο Φατίχ Τερίμ περιμένει από τους παίχτες συγκέντρωση και ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, ενώ η Λαμία ψάχνει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στα playoffs. Μάλιστα, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου σε 5 αγωνιστικές έχει δεχθεί 18 γκολ! Κομβικός στην επίθεση του Παναθηναϊκού είναι ο Μπερνάρ, ο οποίος σκόραρε δυο γκολ την περασμένη βδομάδα. Απόδοση 3.00 να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Βραζιλιάνος, ο οποίος είναι σε εξαιρετική φόρμα.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», η ΑΕΚ λόγω κινήτρου είναι φαβορί κόντρα στον Άρη. Η «Ένωση», με δεδομένο ότι οι ισορροπίες είναι λεπτές στην κορυφή, έχει τεράστιο κίνητρο και θα μπει με άγριες διαθέσεις στο τερέν. Ο Αλμέιδα δεν θα αλλάξει την συνταγή που του χάρισε τη νίκη την περασμένη βδομάδα με 2-0 απέναντι στους Θεσσαλονικείς και επιθετικά θα στηριχθεί και πάλι στον Πόνσε. Η νίκη της ΑΕΚ στο ημίχρονο κοστολογείται σε απόδοση 2.07 και ο Πόνσε σκόρερ (οποιαδήποτε στιγμή) προσφέρεται σε απόδοση 2.25.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα