Γκολ σε ματς φωτιά στη Λεωφόρο!

Newsroom
Ιωαννίδης και Γιόνσον
Ντέρμπι τίτλου στην κατάμεστη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Στην 3η στροφή των Playoffs της Super League οι δύο ομάδες θα παίξουν τα ρέστα τους την Τετάρτη το βράδυ (21:00) για το πολυπόθητο «τρίποντο».

Από τη μια το «τριφύλλι» θέλει τη νίκη για να παραμείνει με αξιώσεις στο κόλπο του τίτλου, αφού μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ βρίσκεται στο -6 από την κορυφή της βαθμολογία. Από την άλλη η ΑΕΚ με δεδομένο ότι φιγουράρει στην 1η θέση ξέρει ότι με νίκη μέσα στη Λεωφόρο θα κάνει μεγάλο άλμα για να υπερασπιστεί τον τίτλο της Πρωταθλήτριας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στο τερέν θα πέσουν κορμιά και η δίψα των ομάδων για το «τρίποντο» σημαίνει ότι οι άμυνες θα δεχτούν πίεση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η άμυνα του Παναθηναϊκού δέχεται με χαρακτηριστική ευκολία γκολ, ενώ επιθετικά ο Τερίμ θα ρισκάρει και πάλι με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο. Σε απόδοση 1.85 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη Λεωφόρο.

Στο πρόσφατο ματς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ απουσίασε η σκληράδα από τους «πράσινους». Οι παίχτες του Τερίμ έκαναν μόλις 6 φάουλ και δέχθηκαν μόνο μια κίτρινη κάρτα, ενώ ο Παλάσιος είδε κόκκινη επειδή απέκρουσε την μπάλα με το χέρι στην γραμμή. Η ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα «δαγκώνει» και η τακτική της δεν θα αλλάξει ούτε μέσα στη Λεωφόρο. Απόδοση 1.95 η ΑΕΚ να δει περισσότερες κίτρινες κάρτες στο ντέρμπι.

Διακρίνεται δια γυμνού οφθαλμού ότι ο Μπερνάρ είναι ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίχτες του Παναθηναϊκού. Ο Βραζιλιάνος απέναντι στον ΠΑΟΚ έκανε τα πάντα σε εκτελεστικό (2 γκολ) και δημιουργικό τομέας. Απέναντι στην ΑΕΚ θα πιάσει και πάλι υψηλά στάνταρ απόδοσης και είναι ικανός να ταλαιπωρήσει την άμυνα της «Ένωσης». Anytime σκόρερ Μπερνάρ σε απόδοση 5.50.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα