Μουρίνιο: «Το καλοκαίρι επιστρέφω στους πάγκους, η Πορτογαλία με προσέγγισε δύο φορές»

Μουρίνιο: «Το καλοκαίρι επιστρέφω στους πάγκους, η Πορτογαλία με προσέγγισε δύο φορές»

bet365

Μιλώντας στον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε πως σκοπεύει το καλοκαίρι να επιστρέψει στην... προπονητική δράση, ενώ αναφέρθηκε και στο παρελθόν του.

Πριν λίγες ημέρες είχε ομολογήσει πως δεν κατάλαβε ποτέ γιατί απολύθηκε από τη Ρόμα και τώρα τράβηξε ξανά τα βλέμματα με νέες δηλώσεις του. Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραχώρησε συνέντευξη στον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μιλώντας τόσο για το παρελθόν του αλλά τονίζοντας ταυτόχρονα πόσο ανυπομονεί να επιστρέψει στους πάγκους το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Είμαι έτοιμος να αρχίσω ξανά. Δεν χρειάζεται να ξεκουραστώ ή να σκεφτώ όπως γίνεται συνήθως, είμαι έτοιμος. Αισθάνομαι δυνατός, είμαι πραγματικά έτοιμος. Δεν θέλω όμως να πάρω λανθασμένη απόφαση. Πρέπει να κάνω υπομονή. Ο στόχος μου είναι να αρχίσω ξανά το καλοκαίρι», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια παραδέχθηκε πως τού έχει γίνει δις κρούση να αναλάβει την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

«Είχε ανοίξει αυτή η πόρτα δύο φορές για να πάω στην εθνική Πορτογαλίας. Την πρώτη φορά ήμουν στη Ρεάλ αλλά ο Φλορεντίνο μού είπε: "με τίποτα".

Τη δεύτερη φορά ήμουν στη Ρόμα και απολύθηκα λίγους μήνες αργότερα αλλά δεν το μετανιώνω», είπε.

Τέλος για την πορεία του στη Ρόμα είπε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι ο μοναδικός προπονητής την περασμένη διετία με δύο ευρωπαϊκούς τελικούς. Συνήθως οι κορυφαίοι προπονητές είναι στο τιμόνι κορυφαίων ομάδων και έχουν περισσότερες πιθανότητες να βρίσκονται στον τελικό... ήταν κάτι ξεχωριστό.

Θα είμαι πάντα κάτι περισσότερο από ένας προπονητής. Σε κάποιες ομάδες είσαι προπονητής, σε κάποιες άλλες χρειάζεται να είσαι προπονητής, τεχνικός διευθυντής, υπεύθυνος επικοινωνίας, το πρόσωπο που υπερασπίζεται τον σύλλογο και τους παίκτες, εγώ θέλω να είμαι προπονητής. Ήμουν προπονητής στην Ίντερ, στην Ρεάλ, στην Τσέλσι, στην Πόρτο. Σε κάποιους άλλους συλλόγους, δεν ήμουν μόνο ο προπονητής».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα