Ο Τιερί Ανρί αποκαλύπτει το όνομα του πιο υποτιμημένου παίκτη της Εθνικής Γαλλίας

Newsroom
henry

bet365

Ο προπονητής της Κ21 της Γαλλίας, Τιερί Ανρί, αποκάλυψε ποιον παίκτη των «Les Bleus» θεωρεί τον πιο υποτιμημένο.

Ο Τιερί Ανρί είναι σε αποστολή να καθοδηγήσει την Κ21 της Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το καλοκαίρι.

Ακόμα κι αν έχει ήδη παραδεχτεί με μισή καρδιά ότι η επιλογή του Κιλιάν Μπαπέ θα είναι μακριά από τη γαλλική πρωτεύουσα, ο προπονητής των... Espoirs των Γαλλών δεν έχει χάσει ακόμη την ελπίδα του. Αυτό τουλάχιστον είπε σε ανταλλαγή απόψεων με αναγνώστες της εφημερίδας Le Parisien.

Το θέμα του Μπαπέ προφανώς επέστρεψε στο τραπέζι αρκετές φορές. Ο Ανρί τον θεωρεί πολύ σπάνιο ταλέντο αλλά επίσης δεν ξεχνά ότι κάποιοι παίκτες επισκιάζονται λίγο από το ανάστημα και τη φήμη του σταρ. Τόνισε επίσης πως ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι ένα ιδιαίτερα υποτιμημένο στοιχείο των Les Bleus.

«Ο Κιλιάν είναι ήδη στο μέλλον. Και αυτό είναι καλό, γιατί είναι η Γαλλία, είναι το ποδόσφαιρό μας και πρέπει να έχουμε έναν τύπο που μας εκπροσωπεί παντού. Ο Κιλιάν είναι εξαιρετικός, είναι τρελός! Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Γκριεζμάν, ο οποίος σου υπενθυμίζει ότι το να δουλεύεις είναι ταλέντο. Ο Γκριεζμάν είναι μακράν ο πιο υποτιμημένος παίκτης που υπάρχει. Συχνά μιλάμε για τον Κιλιάν... Αλλά ο Γκριεζμάν… Δείτε τις πάσες και τα γκολ του. Πες μου ποιος στην ιστορία θα μπορούσε να παίξει και στις τέσσερις θέσεις της επίθεσης όπως αυτός; Δεν είναι πολλοί… Ο Γκρίζου είναι ένας από αυτούς», τονίζει ο θρύλος της Άρσεναλ.

 

Τελευταία Νέα