Το Gazzetta έλαμψε με «τρεμπλ» στα αθλητικά δημοσιογραφικά βραβεία ΠΣΑΤ!

Newsroom
Βράβευση Gazzetta

bet365

Το Gazzetta παρευρέθηκε στην λαμπερή εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΠΣΑΤ στα 26α αθλητικά δημοσιογραφικά βραβεία και σάρωσε με «τρεμπλ» στις βραβεύσεις του διαδικτύου!

Το Gazzetta στο «θρόνο» του διαδικτυακού Τύπου! Το μεγαλύτερο αθλητικό Μέσο της Ελλάδας σάρωσε στα 26α αθλητικά δημοσιογραφικά βραβεία ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου), με το πάντα φιλόξενο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να αποτελεί στέγη βραβεύσεων, διακρίσεων και προσώπων που έχουν γράψει τη δική τους μακρά πορεία στο χώρο.

Από την ιδιαίτερη και φανταχτερή εκδήλωση την οποία διηύθυνε ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, δεν έλειψαν η λάμψη, η συλλογική εκτίμηση και το θερμό χειροκρότημα για τις κορυφαίες δημοσιογραφικές επιτυχίες στον αθλητικό χώρο, με το Gazzetta να ξεχωρίζει χάρη σε ένα τρελό «τρεμπλ» στην κατηγορία του διαδικτύου.

Όχι ένα, ούτε δυο, αλλά τρία βραβεία απονεμήθηκαν στο Αμφιθέατρο κι έπειτα κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία της Αγίας Παρασκευής, για να κοσμήσουν τη δημοσιογραφική μας «τροπαιοθήκη». Η αρχή έγινε με το Έπαθλο «Κώστας Γεωργιάδης», το οποίο απονεμήθηκε στο Gazzetta και τον Νίκο Παπαδογιάννη για το αποκλειστικό ρεπορτάζ του με τίτλο «Η επιστολή Γουόκαπ που ζητάει να γίνει Έλληνας: Είναι πλέον η πατρίδα μου».

Σειρά πήρε το διεθνές ποδόσφαιρο από τον... μπασκετικό Γιάννη Σταυρουλάκη για το οδοιπορικό με θέμα «Μπήκαμε στη Μασία και μάθαμε πώς βγαίνουν οι Μέσι και οι Γκάβι» που κέρδισε το έπαθλο «Ανδρέας Μπόμης» για μια έρευνα στα άδυτα της Μπαρτσελόνα και της πιο περίφημης ποδοσφαιρικής ακαδημίας του πλανήτη!

Κι επειδή η έρευνα αποτελεί κοινό μας γνώμονα, το ρεπορτάζ με τίτλο «Το Gazzetta.gr ανοίγει τον φάκελο νεοχουλιγκανισμός» που καταπιάστηκε με το νέο κύμα χουλιγκανισμού που μαστίζει τα τελευταία χρόνια την Ευρώπη έκλεισε ένα ονειρικό τρεμπλ.

Υπό τον συντονισμό του Πολύδωρου Παπαδόπουλου και με συντάκτες τους Νίκο Κικίδη, Βασίλη Μπαλατσό, Ιάσoνα Θεριό και Κώστα Μιχαήλ, η έρευνα απέσπασε το έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Πάνος Γεραμάνης», ολοκληρώνοντας το «απόλυτο» του Gazzetta στην κατηγορία «Ιστοσελίδες».

Αναλυτικά οι βραβεύσεις του Gazzetta:

Έπαθλο «Κώστας Γεωργιάδης» στον Νίκο Παπαδογιάννη: Ιστοσελίδα «gazzetta.gr», για το αποκλειστικό ρεπορτάζ με τίτλο «Η επιστολή Γουόκαπ που ζητάει να γίνει Έλληνας: Είναι πλέον η πατρίδα μου».

Βράβευση Παπαδιογιάννη

Έπαθλο «Ανδρέας Μπόμης» στον Γιάννη Σταυρουλάκη: Ιστοσελίδα «gazzetta.gr», για το οδοιπορικό με θέμα «Μπήκαμε στη Μασία και μάθαμε πώς βγαίνουν οι Μέσι και οι Γκάβι».

Βράβευση Γιάννη Σταυρουλάκη

Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Πάνος Γεραμάνης» στον Πολύδωρο Παπαδόπουλο: Ιστοσελίδα «gazzetta.gr», για το ρεπορτάζ με θέμα «Το Gazzetta.gr ανοίγει τον φάκελο «νεοχουλιγκανισμός»

Βράβευση Πολύδωρου Παπαδόπουλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα