Νέοι Τρίπολης: «Προκλητική και συκοφαντική η ανακοίνωση του Απόλλωνα»

Newsroom
Νεοι
H απάντηση των Νέων Τρίπολης στις καταγγελίες του Απόλλωνα Τυρού για λεκτική επίθεση όσο και χειροδικία στο μεταξύ τους ματς την Κυριακή (11/2).

Ο Απόλλωνας Τυρού κατήγγειλε την Τρίτη (13/2) πως υπήρξε τόσο φραστική επίθεση όσο και χειροδικία από την πλευρά της ομάδας των Νέων Τρίπολης και μια μέρα αργότερα ακολούθησε η «απάντηση». Η ομάδα της πρωτεύουσας της Αρκαδίας με επίσημη ανακοίνωση της έκανε λόγο για προκλήσεις και συκοφαντίες από πλευράς του Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση των Νέων Τρίπολης:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου Α.Ο. Νέων Τρίπολης ανακοινώνει ότι τα περιορισμένης έκτασης συμβάντα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Τεγέας και μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας μας με την αντίστοιχη του Απόλλωνα Τυρού δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τον Α.Ο. Νέων Τρίπολης, ούτε και με τον ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη και ολοκληρώθηκε ομαλά εντός γηπέδου. Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο, επιφυλασσόμενοι παντός νόμιμου δικαιώματος μας,την όλως προκλητική και συκοφαντική ανακοίνωση του Δ.Σ. του αθλητικού σωματείου του Απόλλωνα Τυρού που στοχοποιεί γενικώς και αορίστως παράγοντες του σωματείου μας, παραβλέποντας την υβριστική συμπεριφορά παραγόντων και φίλων του Απόλλωνα Τυρού έναντι νεαρών ποδοσφαιριστών και μελών της ομάδας μας.

Ο σύλλογος μας πιστός στις αρχές και τα ιδεώδη του αθλητισμού, θα συνεχίσει με κάθε κόστος να εργάζεται για την πρόοδο του ποδοσφαίρου , μακριά από ενέργειες που το οδηγούν στην απαξίωση και την οπισθοδρόμηση. Περιμένουμε πλέον τα αρμόδια όργανα της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας να επιληφθούν της υποθέσεως, χωρίς ίχνος ρεβανσισμού. Άλλωστε, μόνη μας έννοια ήταν και παραμένει η υγεία και η σωματική ακεραιότητα των αθλητών και η πρόοδος του ποδοσφαίρου που με συνέπεια υπηρετούμε.

εκ του Δ.Σ. Α.Ο Νέων Τρίπολης».

@Photo credits: ΕΠΣ Αρκαδίας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα