Μουντιάλ... παλαιμάχων: Τα αστέρια του παρελθόντος φορούν ξανά τα ποδοσφαιρικά τους!

ronaldinho_brasil

bet365

Ροναλντίνιο, Καρεμπέ, Ανρί, Τότι, Όουεν, Κρέσπο και μια σειρά από άλλους ποδοσφαιρικούς ήρωες του «χθες» ετοιμάζονται να πατήσουν ξανά χορτάρι και να διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε μια διοργάνωση που ετοιμάζεται να... ταράξει τα νερά.

Ένα τουρνουά αφιερωμένο στη νοσταλγία που υπόσχεται να ενώσει ένα σωρό αστέρια του παρελθόντος και να φτιάξει κάτι μοναδικό! Το Μουντιάλ... παλαιμάχων έρχεται.

Όπως μετέδωσε η αγγλική Daily Mail, το Elite Players Group, ένας οργανισμός με μέλη μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες της ιστορίας, ετοιμάζεται να επαναστατήσει και να λανσάρει το νέο Παγκόσμιο Κύπελλο για ποδοσφαιριστές άνω των 35 ετών! Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, η διοργάνωση είναι πολύ πιθανό να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Ιούνιο στην Αγγλία.

Ουσιαστικά θα πρόκειται για ένα τουρνουά 8Χ8, στο οποίο θα λάβουν μέρος οι πιο «δυνατές» εθνικές ομάδες, όπως η Βραζιλία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ισπανία και η Αργεντινή, οι οποίες αναμένεται να στελεχωθούν από τα αστέρια του παρελθόντος τους.

Ήδη ορισμένα από τα ονόματα των ρόστερ - που θα αποτελούνται από 18 παίκτες - έχουν δει το φως της δημοσιότητας και προκαλούν συγκίνηση στους... νοσταλγούς.

Για τη Βραζιλία για παράδειγμα αναμένεται να παίξουν τόσο ο Ροναλντίνιο, όσο και οι Κακά, Ρομπέρτο Κάρλος και Ριβάλντο, ενώ η Γαλλία, με αρχηγό τον Στρατηγικό Σύμβουλο του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, παλεύει να «κλείσει», να πείσει δηλαδή, τους Ανρί και Ντεσαγί.

Καρεμπέ - Ανρί - Ντεσαγί

Ερνάν Κρέσπο και Καμπιάσο ξεχωρίζουν από την Αργεντινή και οι πιο «φρέσκοι» Νταβίντ Βίγια και Κάρλες Πουγιόλ θα δώσουν το «παρών» για τους Ισπανούς, όπως και οι Κουράνι, Οζίλ και Κεντίρα για τους Γερμανούς.

Ματεράτσι, Τότι και Καναβάρο θα φορέσουν ξανά τα «ατζούρι» της Ιταλίας και οι Όουεν, Φέρντιναντ, Φάουλερ είναι μόνο μερικοί από τους αναμενόμενους εκπροσώπους των Άγγλων.

Για να συμμετάσχει κάποιος στα ματς του τουρνουά πρέπει να έχει τουλάχιστον μια συμμετοχή με την εθνική ομάδα ανδρών της χώρας τους και κάθε παιχνίδι θα αποτελείται από δύο ημίχρονα των 35 λεπτών.

Το εγχείρημα της Elite Player Group δείχνει να είναι κοντά στην υλοποίησή του και, ομολογουμένως, προκαλεί ενθουσιασμό στους ποδοσφαιρόφιλους του πλανήτη.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα