Βιδάλ: Υποδοχή Βασιλιά, με στέμμα και ελικόπτερο στην παρουσίαση του στην Κόλο Κόλο (vid)

Βιδάλ: Υποδοχή Βασιλιά, με στέμμα και ελικόπτερο στην παρουσίαση του στην Κόλο Κόλο (vid)

Βιδάλ

bet365

Με στέμμα, σπαθί και ελικόπτερο προσγειώθηκε ο Αρτούρο Βιδάλ στο γήπεδο στη μεγάλη παρουσίαση του στην Κόλο Κόλο!

Η μεγάλη επιστροφή του Αρτούρο Βιδάλ στην αγαπημένη του Κόλο Κόλο είναι γεγονός. Λίγα 24ωρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής του στην ομάδα που τον μεγάλωσε ποδοσφαιρικά, ο Χιλιανός αστέρας και πρεσβευτής της Novibet επέστρεψε σαν Βασιλιάς για την παρουσίαση του.

Οι άνθρωποι του συλλόγου διοργάνωσαν μια ανεπανάληπτη παρουσίαση η οποία θα μείνει στην ιστορία, με τον Βιδάλ να προσγειώνεται στον αγωνιστικό χώρο με ελικόπτερο! Κι όμως, η συνέχεια ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακό για τον Χιλιανό αστέρα ο οποίος ο οποίος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Gazzetta.

Ο Βιδάλ φόρεσε ένα βασιλικό στέμμα, ανέβηκε πάνω σε άλογο και κράτησε το σπαθί του, όντας ο απόλυτος Βασιλιάς. Οι οπαδοί της Κόλο Κόλο είχαν γεμίσει το γήπεδο, με τον Βιδάλ να μην πιστεύει στα μάτια του και να λυγίζει από συγκίνηση.

Ο Βιδάλ αποχώρησε το 2007 από την Κόλο Κόλο, για να φορέσει τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Μπάγερν Μονάχου, Φλαμένγκο και Ατλέτικο Παραναέσε, ενώ μεταξύ άλλων υπήρξε και 142 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Χιλής.

 

Τελευταία Νέα