Ρουμπιάλες: Σε δίκη ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής Ομοσπονδίας για το φιλί στην Τζένι Ερμόσο

Ρουμπιάλες: Σε δίκη ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής Ομοσπονδίας για το φιλί στην Τζένι Ερμόσο

Ρουμπιάλες: Σε δίκη ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής Ομοσπονδίας για το φιλί στην Τζένι Ερμόσο

bet365

Ο δικαστής του Εθνικού Δικαστηρίου, Φρανσίσκο ντε Χόρχε, πρότεινε να δικαστεί ο πρώην πρόεδρος της RFEF, Λουίς Ρουμπιάλες, για το μη συναινετικό φιλί στην Τζένι Ερμόσο αλλά και για την επακόλουθεί πίεση πους της άσκησε. Στο εδώλιο και οι Βίλντα, Λούκε.

Σε δίκη στέλνει τον πρώην πρόεδρο της Ισπανικής Ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες ο δικαστής του Εθνικού Δικαστηρίου της χώρας. Ο Φρανσίσκο ντε Χόρχε πρότεινε να δικαστεί ο πρώην πρόεδρος της RFEF, για την επακόλουθη πίεση στην παίκτρια Τζένι Ερμόσο, που σήμερα αγωνίζεται για τη μεξικανική Tigres, ενώ σε δίκη παραπέμπει και τον αθλητικό διευθυντή της ανδρικής ομάδας, Άλμπερτ Λούκε, τον πρώην προπονητή της γυναικείας ομάδας Χόρχε Βίλντα και τον διευθυντή μάρκετινγκ της Ομοσπονδίας Ρούμπεν Ριβέρα.

«Ο ερωτικός σκοπός ή όχι ή η κατάσταση ευφορίας και ταραχής που βιώνεται ως συνέπεια του έκτακτου αθλητικού θριάμβου είναι στοιχεία των οποίων η συνέπεια και οι νομικές συνέπειες πρέπει να εκτιμηθούν στην προφορική δίκη ενώπιον του αρμόδιου οργάνου της δίωξης», αναφέρεται. Και προστίθεται: «Επηρεάζει τη σφαίρα της οικειότητας που προορίζεται για τις σεξουαλικές σχέσεις, ιδιαίτερα στο πλαίσιο δύο ενηλίκων».

Σχετικά με αυτά τις άλλες τρεις κατηγορίες που ερευνήθηκαν, ο δικαστής θεωρεί ότι υπάρχουν ενδείξεις για την ύπαρξη συντονισμένης δράσης των τριών, που συντονίστηκε από τον ίδιο τον Ρουμπιάλες «για να σπάσει τη θέληση της Τζένιφερ Ερμόσο και να την κάνει να συμφωνήσει να ηχογραφήσει ένα βίντεο στο οποίο έλεγε ότι το φιλί ήταν συναινετικό»!

Στη διάταξη, ο δικαστής καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το φιλί στην Τζένι «δεν ήταν συναινετικό».

 

Τελευταία Νέα