Συγκλονίζει ο Μάικλ Όουεν μιλώντας για τον κλινικά τυφλό γιο του

Newsroom
Συγκλονίζει ο Μάικλ Όουεν μιλώντας για τον κλινικά τυφλό γιο του

bet365

Απίστευτη εξομολόγηση του Μάικλ Όουεν για τον 17χρονο γιο του Τζέιμς που διαγνώστηκε με μια νόσο που τον άφησε κλινικά τυφλό.

Ο Τζέιμς Όουεν, ο 17χρονος γιος του Μάικλ Όουεν, ήθελε να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του, να γίνει ποδοσφαιριστής, αλλά η νόσο του Στάργκαρντ σε ηλικία 8 ετών έβαλε φρένο σε αυτό το όνειρο. Η όραση του μικρού Τζέιμς επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια των εφηβικών του χρόνων και τώρα, όπως είπε ο πατέρας του, είναι «κλινικά τυφλός» .

«Ο κόσμος περιμένει από εμένα να παίξω ποδόσφαιρο και το απολάμβανα πολύ. Αλλά ήταν πολύ δύσκολο να γνωρίζω πού ήταν η μπάλα. Σταμάτησα πραγματικά να απολαμβάνω το παιχνίδι γιατί ήθελα να γίνω ο καλύτερος», εξήγησε ο γιος του Μάικλ Όουεν στη «Daily Mail». «Όταν ήμουν νεότερος, λυπήθηκα πραγματικά τον εαυτό μου. Σκέφτηκα "γιατί εμένα;" Δεν μπορώ να οδηγήσω, δεν μπορώ να κάνω αυτό, δεν μπορώ να κάνω αυτό... Αλλά το να στενοχωριέμαι για αυτό δεν πάει να αλλάξω οτιδήποτε, οπότε καλύτερα να προχωρήσω», πρόσθεσε.«Ονειρεύομαι να έχω τη δική μου επιχείρηση και να στηρίξω την οικογένειά μου στο μέλλον».

«Όταν κάποιος έρχεται σε μένα σε μία παμπ και με ρωτάει αν ο γιος σου παίζε μπάλα, απλά θέλω να αλλάξω θέμα. Αυτό ήταν ίσως το πιο δύσκολο πράγμα όλα αυτά τα χρόνια», εξομολογήθηκε από πλευράς του ο Όουεν.

«Όταν ήταν πολύ μικρός και τα μάτια του ήταν μάλλον ελαφρώς καλύτερα από ό,τι είναι τώρα και τα γήπεδα ήταν μικρότερα και όλα ήταν πολύ πιο κοντά για να μπορούσε να δει την μπάλα καλύτερα, ήταν πολύ, πολύ καλός», ανέφερε.

Όσον αφορά στις θεραπείες στις οποίες έπρεπε να υποβληθεί ο γιος του, ανέφερε πως: «δεν ήταν καθόλου εύκολο. Το μάτι του. Τα μάτια του έτσουζαν και ούρλιαζε από τον πόνο. Απλώς σκέφτεσαι "γιατί;"».

«Παίρνω τη θετική πλευρά των πάντων. Έχω πολλά να είμαι περήφανος γιατί ο Τζέιμς έχει γίνει ένα λαμπρό αγόρι», δήλωσε ο Μάικλ Όουεν, ο οποίος με τον γιο του θα κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ «Football is For Everyone» που θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιανουάριου από το NT Sports για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη νόσο του Στάργκαρντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα