Asian Cup: Μοιρασιά για Ουζμπεκιστάν και Συρία, βασικοί Μασαρίποφ και Ουές

Newsroom
masharipov_uzbekistan

bet365

Βασικός και για 70 λεπτά αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του Ουζμπεκιστάν στο Κύπελλο Ασίας ο Γιαλολιντίν Μασαρίποφ του Πανσερραϊκού, φορώντας και το περιβραχιόνιο της χώρας του κόντρα στη Συρία του βασικού και αναντικατάστατου Αμπντούλ Ραχμάν Ουές της Athens Kallithea.

Από νωρίς στα βαθιά μπήκε - όπως αναμενόταν - ο Γιαλολιντίν Μασαρίποφ στις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα. Ο μεσοεπιθετικός του Πανσερραϊκού πήρε φανέλα βασικού στην πρεμιέρα του Ουζμπεκιστάν στο Asian Cup φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Αγωνίστηκε για 70 λεπτά, πριν γίνει αλλαγή. Στα του ματς, το Ουζμπεκιστάν «κόλλησε» στο 0-0 με τη Συρία, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν στη 2η και την 3η θέση του ομίλου τους, στο -2 από την πρωτοπόρο Αυστραλία που νωρίτερα επικράτησε της Ινδίας 2-0. Για τους Σύριους ήταν βασικός και αναντικατάστατος ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές της Athens Kallithea.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα