Το 2023 κλείνει με σούπερ τριάδα!

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Το κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης αποχαιρετά το 2023 με ματσάρες και πολύ σημαντικά ματς.

Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Premier League διεξάγεται στο «Σίτι Γκράουντ». Εκεί, η ανανεωμένη Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (30/12, 19:30), η οποία προέρχεται από την σπουδαία νίκη με ανατροπή επί της Άστον Βίλα (3-2) στο «Όλντ Τράφορντ». Η ψυχολογία έφτασε σε υψηλότατο επίπεδο για την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ (31β.), όμως τα προβλήματα παραμένουν (εκτός δράσης οι Καζεμίρο, Μαγκουάιρ, Μαρτίνεζ, Λίντελοφ, Μάουντ, Σο, Μαρσιάλ, Άμραμπατ, Μαλάσια, Ντιαλό). Στην άλλη πλευρά, η Φόρεστ (17β.) είναι έτοιμη για νέα… ζημιά μετά το εμφατικό 3-1 επί της Νιούκαστλ. Η έλευση του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στον πάγκο άλλαξε το κλίμα και οι απουσίες της Μάντσεστερ γέρνουν την πλάστιγγα προς την ισοπαλία, που συναντάται σε απόδοση 3.60.

Λίγες μέρες μετά το θρίλερ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, που συνδυάστηκε με νίκη (2-1) μετά από γκολ στο 90’, η Τσέλσι αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λούτον (30/12, 14:30). Οι «μπλε» (25β.) παρουσιάζουν έλλειψη σταθερότητας από την αρχή της σεζόν, όμως είναι υποχρεωμένοι να «χτίσουν» σερί για να πλησιάσουν τις θέσεις που οδηγούν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Βέβαια, η Λούτον (15β.) εμφανίζει καλό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια της και οι δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Νιούκαστλ (1-0) και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (3-2) ανέβασαν κατακόρυφα την ψυχολογία σε μία ομάδα που παλεύει για τη… ζωή της σε κάθε παιχνίδι. Τα αμυντικά ζητήματα της Τσέλσι μπαίνουν επίσης στην εξίσωση και το G/G προσφέρεται σε απόδοση 1.77.

Την Κυριακή (31/12, 16:00) η Άρσεναλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Φούλαμ με το «πρέπει» στις πλάτες της. Η ήττα από τη Γούεστ Χαμ (0-2) και η μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έφεραν γκρίνια και, το κυριότερο, άφησαν την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα (40β.) πίσω από τη Λίβερπουλ στη μάχη του τίτλου. Η Φούλαμ (21β.) βρίσκεται μακριά από τον καλό της εαυτό μετρώντας αισίως τρεις σερί ήττες στην Premier League χωρίς καν να σκοράρει και οι φιλοξενούμενοι έχουν μπροστά τους μία ευκαιρία για μία νίκη – ξέσπασμα: Στο 2.40 ο συνδυασμός του διπλού με το Over 2.5 γκολ.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα