Ρίβερ Πλέιτ: Αστόχησε σε όλα τα πέναλτι και αποκλείστηκε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Αργεντινής (vids)

Ρίβερ Πλέιτ: Αστόχησε σε όλα τα πέναλτι και αποκλείστηκε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Αργεντινής (vids)

river

bet365

Ρίβερ Πλέιτ και Ροσάριο Σεντράλ «μονομάχησαν» στον ημιτελικό του πρωταθλήματος Αργεντινής, με τους Millonarios να αστοχούν σε όλα τα πέναλτι και να μένουν εκτός τελικού.

Τη δική τους μάχη για την πρόκριση στον τελικό του Copa de la Liga έδωσαν Ρίβερ Πλέιτ και Ροσάριο Σεντράλ, με τους Millonarios να αστοχούν σε όλα τα πέναλτι και να μένουν εκτός τελικού.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι με την κανονική διάρκεια του αγώνα να τις βρίσκει ισόπαλες 0-0. Το γεγονός που τράβηξε τα βλέμματα από την αναμέτρηση, είναι πως η Ρίβερ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα σε καμία της προσπάθεια από τα 11 βήματα, κάτι το οποίο έκανε ακόμα πιο εύκολο το έργο της Σεντράλ.

Κάπως έτσι η ομάδα από το Ροσάριο, πανηγύρισε την πρόκρισή της στον τελικό του πρωταθλήματος Αργεντινής, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Πλατένσε, η οποία θα παίξει σε τελικό πρωταθλήματος μετά από 80 ολόκληρα χρόνια.

Στον άλλο ημιτελικό, η Πλατένσε που έχει προπονητή τον άλλοτε άσο της Μπόκα Τζούνιορς, Μαρτίν Παλέρμο, προκρίθηκε στον τελικό κερδίζοντας επίσης στα πέναλτι τη Γοδόι Κρους.

 

Τελευταία Νέα