Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (07/12) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Η στάση των διαιτητών για αποχή, η επιστολή - επίθεση Μαρινάκη σε Αλαφούζο, ΑΕΚ, οι επιστροφές στην ΑΕΚ και το Κύπελλο στο οποίο μπαίνει με φόρα ο ΠΑΟΚ!

Επίθεση Μαρινάκη σε Αλαφούζο και ΑΕΚ

Sport Day: Ζήτημα τιμής! Σκληρές ερωτήσεις από την Πειραϊκή ΠΑΕ: Πώς γίνεται το 50% του εισοδήματος του Παπαπέτρου να προέρχεται από τη σύζυγό του που είναι στέλεχος του ΣΚΑΪ. Γιατί δεν δηλώνει επί τόπου κώλυμα ο Ελληνας διαιτητής για τα παιχνίδια του ΠΑΟ και των άμεσων διεκδικητών του τίτλου; Γιατί δεν έχει βγάλει η ΕΠΟ από του πίνακες Παπαπέτρου και Γκορτζίλα; Νέο σκάνδαλο για να βγει λάδι ο Παπαπέτρου. Τα πρώτα στοιχήματα του Καρβαλιάλ. Τα 3 όπλα του Γιοβάνοβιτς.

Live Sport: Επίθεση Μαρινάκη σε Αλαφούζο και ΑΕΚ για Παπαπέτρου. ΕΠΟ. Κυβέρνηση και Αστυνομία προσπαθούν να βρουν άκρη για την προστασία των διαιτητών μετά τα αίσχη στο Βόλο, αλλά η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνέχισε ακάθεκτη τη «μετωπική». Κατηγορητήριο κόλαφος.

Φως των Σπορ: Ετοιμοι να το τραβήξουν! Σκέφτονται αποχή και για την επόμενη εβδομάδα οι διαιτητές. Αρέσει ο Πάουλο Ολιβέιρα, ποιος είναι ο 31χρονος στόπερ που έχει σε πολύ ψηλά στην εκτίμησή του ο Καρβαλιάλ. Η ώρα του Πετρούσεφ. Ο Σέρβος μαθαίνει συστήματα, είναι σε καλή φυσική κατάσταση και δείχνει έτοιμος να μπει στην αυριανή μάχη με την Μπάγερν.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Επιστολή φωτιά Θρύλου στην ΕΠΟ και φουλ επίθεση σε Αλαφούζο: Στημένοι, με δόλο! Τι είδε και τρελάθηκε ο Καρβαλιάλ: Όποιος δεν μαρκάρει δεν θα παίζει. Ελ Καμπί: Στο Μαρόκο μιλάνε για επικείμενη πρόταση από τη Σαουδική Αραβία. Ματέους (τερματοφύλακας Μπράγκα): Για τον Καρβαλιάλ η επίθεση ξεκινά από τον τερματοφύλακα.

Μπαίνουν όλοι στην ΑΕΚ, επίθεση για το Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ

Ώρα των Σπορ: Μπαίνουν όλοι! Γκαρσία και Κάλενς είναι από χθες πανέτοιμοι, ενώ επιστρέφουν σήμερα και ο Γαλανόπουλος. Τι ισχύει για Αραούχο και Γιόνσον. Αμετακίνητοι οι διαιτητές στην απόφασή τους για αποχή από τα ματς του Σαββατοκύριακου. Οι Τούρκοι γράφουν ξανά για Μπακασέτα.

Metrosport: Επίθεση και για το Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ μπαίνει απόψε δυνατά στη διοργάνωση με στόχο μια ακόμα κούπα. Λείπουν βαθμοί στον Άρη. Το ταμείο του α' γύρου, ο πρωταγωνιστής Μορόν, οι απογοητεύσεις, τα σημάδια βελτίωσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα