Αμπέλ Φερέιρα: Μια ανάσα από το back to back στη Βραζιλία με την Παλμέιρας

Αμπέλ Φερέιρα: Μια ανάσα από το back to back στη Βραζιλία με την Παλμέιρας

Newsroom
palmeiras

bet365

Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα επικράτησε της Φλουμινένσε με 1-0, διατήρησε την απόσταση των τριών βαθμών από τους διώκτες της και μόνο με θαύμα μπορεί να χάσει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Όλο και πιο κοντά στο back to back η Παλμέιρας. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα κατάφερε να επικρατήσει της Φλουμινένσε με 1-0 χάρη σε γκολ του Μπρένο Λόπες και διατήρησε το «μαξιλαράκι» των τριών βαθμών από την 2η Ατλέτικο Μινέιρο, έχοντας πλέον αγκαλιά το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα και το 12ο της ιστορίας της.

Η Παλμέιρας κατάφερε να πάρει το μεγάλο «τρίποντο», σε ένα παιχνίδι που ήταν για γερά νεύρα, με τους γηπεδούχους να φτάνουν ωστόσο στη νίκη. Τι χρειάζεται λοιπόν στον τελευταίο αγώνα η Παλμέιρας για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Είτε με «Χ», είτε με νίκη, η ομάδα του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ θα φτάσει στην κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου.

Με βάση τα δεδομένα, μόνο με θαύμα μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα η Παλμέιρας, καθώς πέρα από την απόσταση των τριών βαθμών διαθέτει και πολύ καλύτερη διαφορά τερμάτων, έχοντας +31 συντελεστή, την ώρα που η Ατλέτικο Μινέιρο έχει +23, με τη Φλαμένγκο που βρίσκεται επίσης στο -3 να έχει συντελεστή +15 και να έχει τεθεί ολοκληρωτικά εκτός μάχης.

Για να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Ατλέτικο Μινέιρο, θα πρέπει να γίνουν τα απίθανα και να καλυφθεί η διαφορά των οχτώ τερμάτων που έχουν οι δύο ομάδες μεταξύ τους.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα