Κριστιάνο Ρονάλντο: Οι κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών διερευνώνται για χρέωση θεραπειών χωρίς ΦΠΑ

Newsroom
cristiano_ronaldo_sad_al_nassr

bet365

Η Φορολογική Υπηρεσία άνοιξε φάκελο στις κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών του Κριστιάνο Ρονάλντο για έκδοση τιμολογίων χωρίς ΦΠΑ σε εκατοντάδες πελάτες μεταξύ 2019 και 2021.

Μπελάδες με την εφορία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σταρ έχει επενδύσει σε πολλές κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών (Insparya Medical Clinic) των οποίων η σύντροφός του, Χεορχίνα Ροντρίγκες, είναι ambasaddor. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το «El Confidencial», η φορολογική υπηρεσία άνοιξε φάκελο μετά την έκδοση τιμολογίων χωρίς ΦΠΑ σε εκατοντάδες πελάτες μεταξύ 2019 και 2021.

Το δημοσίευμα του ισπανικού Μέσου εξηγεί ότι η αλωπεκία είναι ασθένεια και πως «ιατρικές υπηρεσίες για διάγνωση, πρόληψη, θεραπεία» απαλλάσσονται από τον φόρο αυτό, αλλά το Υπουργείο Οικονομικών θεωρεί ότι ορισμένες από τις μεταμοσχεύσεις γίνονται «για καθαρά αισθητικούς σκοπούς» και θα πρέπει να φορολογούνται με 21%.

Η El Confidencial εξηγεί ότι η φορολογική υπηρεσία εξετάζει τις τραπεζικές δηλώσεις για οκτώ λογαριασμούς που ανήκουν στον παίκτη και την σύντροφό του, τις πληρωμές σε μετρητά και έναν ανώνυμο κατάλογο ασθενών και τις επεμβάσεις στις οποίες έχουν υποβληθεί.

 

Τελευταία Νέα