Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο CR7 δεν εντυπωσιάστηκε με το tifo των οπαδών της Αλ Νασρ για τον Μπρόζοβιτς (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο CR7 δεν εντυπωσιάστηκε με το tifo των οπαδών της Αλ Νασρ για τον Μπρόζοβιτς (vid)

Newsroom
cristiano_ronaldo

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαινόταν κάπως προβληματισμένος παρακολουθώντας τους πιστούς της Αλ Νασρ να αποκαλύπτουν ένα τεράστιο tifo για τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς.

Το νικηφόρο σερί της Αλ Νασρ έλαβε τέλος την Παρασκευή (06/10), καθώς κόλλησε στο 2-2 εντός έδρας με την Abha, παρόλο που είχε προηγηθεί με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Ωστόσο, πριν από το παιχνίδι, οι οπαδοί της ομάδας τίμησαν τον πρώην μέσο της Ίντερ Μαρσέλο Μπρόζοβιτς με ένα tifo προς τιμήν του.Την στιγμή της αποκάλυψης ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος φυσικά ξεκίνησε για την Αλ-Νασρ, παρακολούθησε κάπως αμήχανος με ένα ειρωνικό χαμόγελο.

Ο Μπρόζοβιτς έχει εμφανιστεί σε όλα εκτός από ένα από τα παιχνίδια πρωταθλήματος της Αλ-Νασρ μέχρι στιγμής, χάνοντας την ήττα της πρώτης ημέρας από την Αλ-Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ.

Σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια, ο Κροάτης έδωσε μία ασίστ και έπαιξε μεγάλο ρόλο στην καλή πορεία της ομάδας που αυτή την στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρεις βαθμούς πίσω από τους πρώτους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα