Μπόκα Τζούνιορς: Στον τελικό του Λιμπερταδόρες, απέκλεισε την Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα

Newsroom
ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

bet365

Την παρουσία της στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες για 12η φορά στην ιστορία της σφράγισε η Μπόκα Τζούνιορς επικρατώντας στα πέναλτι (4-2, 1-1 κ.δ) της Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα.

Η Μπόκα Τζούνιορς πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, επικρατώντας της Παλμέιρας με 4-2 στα πέναλτι (κ.α. 1-1) και θα διεκδικήσει την κούπα (θα είναι η 7η) στις 4 Νοεμβρίου με αντίπαλο την Φλουμινένσε του Μαρσέλο στο «Μαρακανά».

Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, στο Μπουένος Αϊρες, πρωταγωνιστής του δεύτερου ημιτελικού ήταν ο Εντινσον Καβάνι. Ο πολύπειρος Ουρουγουανός επιθετικός σκόραρε στο 23ο λεπτό για την Μπόκα, αλλά αστόχησε στο πέναλτι στην ψυχοφθόρα διαδικασία, χωρίς να έχει συνέπειες η ομάδα του.

Η Παλμέιρας ισοφάρισε στο 73ο λεπτό με τον Πικέρεθ -κι ενώ οι γηπεδούχοι αγωνίζοταν από το 68' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μάρκο Ρόχο- αλλά το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι.

Στη διαδικασία των πέναλτι, ο Ρομέρο δήλωσε παρών για τους Αργεντινούς σταματώντας τις εκτελέσεις των Ράφαελ Βέιγκα και Γκουστάβο Γκόμες, εμ τον Φερνάντες να βρίσκει δίχτυα στο κρίσιμο για την Μπόκα πέναλτι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα