Κριστιάνο Ρονάλντο: Τραυματίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε δακρυσμένος, όμως τα... ξέχασε όλα και πανηγύρισε σαν παιδί (vids)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τραυματίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε δακρυσμένος, όμως τα... ξέχασε όλα και πανηγύρισε σαν παιδί (vids)

Βασίλης Μπαλατσός
Κριστιάνο πανηγυρίζει

bet365

O Κριστιάνο Ρονάλντο τραυματίστηκε στο γόνατο στον τελικό της Αλ Νασρ με την Αλ Χιλάλ, βγήκε δακρυσμένος με φορείο, όμως μετά την κατάκτηση του τίτλου πανηγύρισε με πάθος σαν να είναι ο πρώτος του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σήκωσε την πρώτη του κούπα μετά την μετακόμιση του στη Σαουδική Αραβία και μάλιστα ως πρωταγωνιστής. Ο CR7 σκόραρε δις στον τελικό του Champions Cup Αραβίας κόντρα στην Αλ Χιλάλ και ουσιαστικά «χάρισε» τον τίτλο στην Αλ Νασρ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο, δεν μπορούσε να πατήσει, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο 115' και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Μετά το τελικό σφύριγμα της λήξης τα δάκρυα μετατράπηκαν από πόνου σε... χαράς, καθώς τα «ξέχασε» όλα και πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς σαν να ήταν ο πρώτος τίτλος της καριέρας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα