Κομπανί: «Χωρίς σύστημα, ο Αζάρ είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου μετά τον Μέσι»

Κομπανί: «Χωρίς σύστημα, ο Αζάρ είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου μετά τον Μέσι»

Newsroom
kompany_burnley

bet365

Ο προπονητής της Μπέρνλι, Βίνσεντ Κομπανί, έβγαλε το καπέλο στον άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική Βελγίου, Εντέν Αζάρ, όταν του δίνονται μεγάλες ελευθερίες στον αγωνιστικό χώρο,

Φαίνεται πως πέρασε πολύς καιρός από τότε που ο Εντέν Αζάρ χόρευε με την μπάλα στο γρασίδι. Όλα έχουν αλλάξει μετά την άφιξή του στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον βαρύ τραυματισμό του στο παιχνίδι του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν στις 26 Νοεμβρίου 2019. Ο Βέλγος διεθνής αναζητά έναν σύλλογο στον οποίο θα ανακάμψει. Μέχρι να ξαναβρει την παλιά του αίγλη, μπορεί να ακούει τα λόγια του πρώην συμπαίκτη και φίλου του Βίνσεντ Κομπανί που εξήρε τις ικανότητές του σε συνθήκη πλήρους ελευθερίας.

«Αν δώσεις στον Κέβιν Ντε Μπρόινε ένα σύστημα, όπως αυτό που βρίσκει με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, τότε είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Αλλά αν δώσεις χάος στον Εντέν Αζάρ, κανείς δεν είναι καλύτερος από αυτόν, εκτός από τον Μέσι», εξήγησε ο προπονητής της Μπέρνλι, καλεσμένος του Γκάρι Νέβιλ στην εκπομπή του The Overlap που μεταδίδεται στο Youtube.

 

Τελευταία Νέα