Ρέξαμ: Ο Mr. Deadpool χάρισε ένα υπογεγραμμένο γάντι από την ταινία σε καρκινοπαθή οπαδό της

ryan_reynolds_wrexham

bet365

Σε μια πραγματικά όμορφη κίνησε προχώρησε ο ιδιοκτήτης της... χολυγουντιανής Ρέξαμ, Ράιν Ρέινολντς, ο οποίος συνάντησε έναν οπαδό της ομάδας που δίνει μάχη απέναντι σε καρκίνο τελικού σταδίου.

Ο Ράιν Ρέινολντς και ο Ρομπ ΜάκΕλχενι έχουν ερωτευτεί τη Ρέξαμ και τους φίλους της! Οι δύο χολυγουντιανοί ηθοποιοί προσγειώθηκαν στη Βόρεια Ουαλία με σκοπό να αναγεννήσουν την ομάδα και να γυρίσουν το δημοφιλές, πλέον, ντοκιμαντέρ, «Welcome to Wrexham», και κατέληξαν να νιώσουν πραγματικά μέλη της κοινότητας της μικρής πόλης.

Η Ρέξαμ μάλιστα, μπόρεσε να εξασφαλίσει την άνοδό της στην τέταρτη κατηγορία, επιστρέφοντας στην English Football League μετά από 15 χρόνια! Κάθε φίλος της γέμισε ευτυχία, όμως αυτή η ιστορική νίκη απέναντι στην Μπόρχαμ Γουντ ήταν ακόμα πιο ξεχωριστή για έναν συγκεκριμένο οπαδό.

Ο Τζέι Φίαρ αγάπησε του Κόκκινους Δράκους μέσα από το «Welcome to Wrexham» και στις αρχές του 2023 διαγώστηκε με καρκίνο τελικού σταδίου. Μια από τις τελευταίες επιθυμίες του 45χρονου ήταν να παρακολουθήσει από κοντά ένα παιχνίδι της Ρέξαμ και να γνωρίσει το είδωλό του, τον Ρέινολντς.

Εκείνος πράγματι φρόντισε να φέρει τον Τζέι στο «Ρέισκορς» και να έχει μια συζήτηση μαζί του, ενώ, πέρα από τις μοναδικές αναμνήσεις, του χάρισε και ένα υπογεγραμμένο γάντι από την ταινία Deadpool 2. Για αποκορύφωμα μάλιστα, τον προσκάλεσε και στα γυρίσματα της τρίτης ταινίας του Deadpool που θα αρχίσουν σε λίγο καιρό.

«Ήταν φανταστικό το ότι συνάντησα τον Τζέι. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και η οικογένειά του υπέροχη. Είχα έναν κόμπο στον λαιμό όταν του μίλησα και αισθάνθηκα πόσο θα λείψει στα παιδιά και την σύζυγό του», ομολόγησε ο Ράιαν Ρέινολντς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα