Ο Ροσενιό άφησε όλα τα ενδεχόμενα «ανοικτά» για το μέλλον του Πέλκα στη Χαλ

Newsroom
 Ο Ροσενιό άφησε όλα τα ενδεχόμενα «ανοικτά» για το μέλλον του Πέλκα στη Χαλ

bet365

Ο Πέλκας αγωνίζεται στη Χαλ ως δανεικός από τη Φενέρμπαχτσε, όμως στο φινάλε της σεζόν ενδέχεται να μείνει ελεύθερος από την τουρκική ομάδα.

Με τη μορφή του δανεισμού από τη Φενέρμπαχτσε αγωνίζεται ο Πέλκας στη Χαλ, όπου ο 30χρονος μεσοεπιθετικός μετρά φέτος δύο γκολ και μία ασίστ στην Championship. Ο διεθνής μας ναι μεν στο φινάλε της σεζόν μένει ελεύθερος από την τουρκική ομάδα όμως στο «Σουκρού Σαράτσογλου» διατηρούν το δικαίωμα, μέχρι τα τέλη του μήνα, να του επεκτείνουν μονομερώς το συμβόλαιό του, κάτι που θα αποσαφηνίσει σε μεγάλο βαθμό και το μέλλον του και στην αγγλική ομάδα, αφού τότε θα μάθει αν θα μπορεί να μιλήσει μαζί του ως ελεύθερο ή όχι.

Οταν μάλιστα ο τεχνικός της Λίαμ Ροσενιό ρωτήθηκε από το BBC για το μέλλον του Ελληνα άσου, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υπάρχουν μερικές αποφάσεις που θα τις πάρουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Εχουμε πολλά σχέδια να κάνουμε. Αυτή τη στιγμή κάνουμε τα σχέδιά μας με τον αντιπρόεδρο, σε ότι αφορά τις αποφάσεις που θα πάρουμε για τις μεταγραφές», απάντησε σχετικά.

 

Τελευταία Νέα