Πάνω από 1.000 οπαδοί της Αούστρια Σάλτσμπουργκ σε παιχνίδι της Κ7 της ομάδας! (vid)

Austria Salzburg

bet365

Η ομάδα κάτω των 7 ετών της Αούστρια Σάλτσμπουργκ αποθεώθηκε από τους φανατικούς ultras του συλλόγου, καθώς εμφανίστηκαν σε παιχνίδι των μικρών με φωτοβολίδες, τύμπανα και σημαίες δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα!

Πάνω από 1.000 ultras βρέθηκαν στην αναμέτρηση των νέων της Αούστρια Σάλτσμπουργκ με την USV Lamprechthausen. Οι οπαδοί γέμισαν την πιο κοντινή στο παιχνίδι κερκίδα και δημιούργησαν μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Το σχετικό βίντεο που έχει γίνει viral στα social media δείχνει οπαδούς να ανεμίζουν σημαίες, να φωνάζουν συνθήματα και να ανάβουν καπνογόνα ενώ τα παιδιά συνέχισαν να κάνουν την προσπάθειά τους.

Ο προπονητής της Αούστρια Σάλτσμπουργκ, Σάσα Γκαστούμπα, εξήρε τον κόσμο του συλλόγου. «Από την αρχή της δουλειάς μου στην Αούστρια Σάλτσμπουργκ, έχω επανειλημμένα ερωτηθεί από αγνώστους για το πώς συμπεριφέρονται οι ltras στον σύλλογο και αν υπάρχουν "κανονικοί" οπαδοί;. Εν τω μεταξύ, απαντώ με ένα χαμόγελο αλλά και με υπερηφάνεια. Η Αούστρια είναι ένας οικογενειακός σύλλογος που έχει βάλει τα παιδιά στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε».

Η Αούστρια Σάλτσμπουργκ σχηματίστηκε το 2005 από οπαδούς αφού ο όμιλος Red Bull έφερε την αρχική ομάδα SV Salzburg και τη μετονόμασε σε Red Bull Salzburg. Η πρώτη ομάδα ανέβηκε στην ποδοσφαιρική πυραμίδα της χώρας, κερδίζοντας τέσσερις διαδοχικές ανόδους, αφού ξεκίνησε από την τελευταία κατηγορία.

Δείτε το:

@saschadercoach #ultras #austriasalzburg #1933 #saschaontour #saschagasthuber ♬ Originalton - Sascha
 

Τελευταία Νέα