Πρόεδρος Φορταλέζα: «Η novibet θα μας δώσει περισσότερη δύναμη» (vid)

Newsroom
Η novibet είναι ο νέος Mέγας Χορηγός της ιστορικής βραζιλιάνικης ομάδας Fortaleza
Η δυναμική είσοδος της novibet στην αγορά της Βραζιλίας γίνεται μέσω της χορηγίας στη Φορταλέζα, με τους ανθρώπους της ομάδας να δηλώνουν ενθουσιασμένοι.

Η novibet έγινε η πρώτη 100% ελληνικών συμφερόντων Gametech εταιρεία που εισήλθε στη Βραζιλία, μεσω της χορηγίας της στην Φορταλέζα, κάτι που όπως δήλωσε ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας, Μαρσέλο Παέζ, θα βοηθήσει την ιστορική ομάδα να κυνηγήσει τους στόχους της.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί είναι ένα σημαντικό στήριγμα, που θα μας δώσει περισσότερη δύναμη», τόνισε ο Παέζ, ενώ από την πλευρά του, ο Chief Marketing Officer της novibet, Χριστόφορος Μποζατζίδης, δήλωσε: «Η ανακοίνωση αυτή σηματοδοτεί την είσοδο της Novibet στην αγορά του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και σε αυτή την περίπτωση δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος ποδοσφαιρικός σύλλογος για να ξεκινήσουμε αυτό το εγχείρημα».

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί από το ρεπορτάζ του ant1, η novibet δραστηριοπείται ήδη σε Βραζιλία και Χιλή, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει και το Εκουαδόρ.

 

Τελευταία Νέα