Tο ΑΙ απαντά στο Gazzetta: Νεϊμάρ, Πίρλο, Μπαπέ και άλλοι ως χαρακτήρες του Star Wars!

What If What If
Tο ΑΙ απαντά στο Gazzetta: Νεϊμάρ, Πίρλο, Μπαπέ και άλλοι ως χαρακτήρες του Star Wars!

bet365

Το Artificial Intelligence στα χέρια του… Gazzetta. Geeks και φίλοι του Star Wars ενωθείτε, για να δείτε τους ποδοσφαιρικούς ήρωες στον μαγικό κόσμο του Τζορτζ Λούκας!

Μέσω Midjourney για τις εικόνες και ChatGPT για όλο το κείμενο, η Τεχνητή Νοημοσύνη παίζει ξανά... μπάλα στο Gazzetta, δείχνοντάς μας πώς θα ήταν ως χαρακτήρες του αγαπημένου Star Wars, ποδοσφαιριστές όπως οι Νεϊμάρ, Πίρλο, Μπαπέ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Κουρτουά, Μανέ και άλλοι.

Το γοητευτικό σύμπαν του Star Wars έγινε ο καμβάς μας και τα αποτελέσματα του Midjourney ήταν μοναδικά!

Δείτε τις μεταμορφώσεις των παικτών και το κείμενο του ChatGPT:

  • Αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπαιζε στο Star Wars θα ήταν πιθανώς ένας Jedi Knight. Οι απίστευτες σωματικές ικανότητες του, η ψυχική δύναμη και η αφοσίωση του στην πειθαρχία είναι προσόντα που χρειάζονται για να γίνεις Jedi. Όπως οι Jedi, δείχνει συνέχεια τη δυνατότητα του να ξεπερνάει δυσκολίες, να προσαρμόζεται σε καταστάσεις και να πετυχαίνει την τελειότητα.

sw1

sw2

  • Αν ο Κιλιάν Μπαπέ έπαιζε στο Star Wars, θα ήταν πιθανό να πρωταγωνιστεί ως ένας νέος και χαρισματικός Padawan όπως ο Anakin Skywalker. Η ασύλληπτη ταχύτητα και το φυσικό ταλέντο είναι στοιχεία που ήδη έχει. Ακόμη, η δυνατότητα του να «διαβάζει» το παιχνίδι και να περιμένει τις κινήσεις του αντιπάλου θα τον έκαναν εξαιρετικό υποψήφιο Padawan.

sw3

  • Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, θα ήταν μία δυναμική και επιβλητική φιγούρα όπως ο Darth Vader. Η δύναμη, τα χαρακτηριστικά και το παρουσιαστικό του, ταιριάζουν σε έναν χαρακτήρα όπως ο Darth Vader. Ακόμη, η ικανότητά του να κυριαρχεί στο γήπεδο και να σκοράρει με ευκολία τον κάνουν ιδανικό για έναν Sith Lord, καθώς θα μπορούσε να επιβάλει τη «Δύναμη» στους αντιπάλους του. Όπως και ο Darth Vader, ο Χάαλαντ έχει ορμή και αποφασιστικότητα αλλά είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι παίζει με σεβασμό και τυπικότητα χωρίς να είναι κοντά στα στοιχεία του Sith Lord.

sw4

  • O Τιμπό Kουρτουά θα μπορούσε να είναι ο Chewbacca λόγω του ύψους του. Το ύψος του και η επιβλητική παρουσία ταιριάζουν με τον χαρακτήρα του Chewbacca. Τα γρήγορα αντανακλαστικά του θα τον έκαναν ιδανικό μαχητή και φαίνεται πως γνωρίζει πως να ξεφύγει από δύσκολες καταστάσεις. Όπως και ο Chewbacca, ο Κουρτουά είναι αξιόπιστος και πολύτιμος. Είναι επαγγελματίας και σημαντικός για την ομάδα του, όπως και ο Chewbacca για το σύμπαν του Star Wars.

sw5

sw6

  • Ο Σάντιο Μανέ θα ταίριαζε με τον χαρισματικό και ικανό χαρακτήρα του Han Solo. Η ταχύτητά του και η ακρίβειά του μέσα στο γήπεδο ταιριάζουν με τον χαρακτήρα του Han Solo. Oι ηγετικές του ικανότητες και ο τρόπος του να εμπνέει τους γύρω του είναι αδιαμφισβήτητες, άρα θα ήταν ιδανικός για έναν ηγέτη - επαναστάτη. Όπως και ο Han Solo, ο Μανέ είναι χαρισματικός και με αυτοπεποίθηση βρίσκοντας λύσεις σε κάθε πρόβλημα.

sw7

  • Αν βάζαμε έναν διάσημο ποδοσφαιριστή να παίξει τον Jar Jar Binks στο Star Wars, μπορεί να ήταν ο Neymar Jr της Βραζιλίας. Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ είναι γνωστός για το επιδεικτικό στυλ παιχνιδιού του και την τάση του να υπερβάλλει στις επαφές στο γήπεδο, κάτι που θα μπορούσε να συγκριθεί με τις αδέξιες και υπερβολικές κινήσεις του Τζαρ Τζαρ Μπινκς. Επιπλέον, ο Neymar Jr. έχει μια παιχνιδιάρικη και εξωστρεφή προσωπικότητα, η οποία θα μπορούσε να ταιριάξει καλά στην κωμική και ανάλαφρη φύση του Jar Jar Binks. Ενώ κάποιοι μπορεί να υποστηρίξουν ότι η επιλογή ενός αγαπημένου χαρακτήρα όπως ο Jar Jar Binks με μια αμφιλεγόμενη φιγούρα όπως ο Neymar Jr. θα μπορούσε να θεωρηθεί ασεβής, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι αυτό είναι ένα καθαρά υποθετικό σενάριο και δεν προορίζεται να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

sw7

sw8

  • Αν βάζαμε έναν διάσημο ποδοσφαιριστή να παίξει τον Yoda στο Star Wars, μπορεί να ήταν ο Andrea Pirlo της Ιταλίας. Ο Αντρέα Πίρλο είναι γνωστός για την ευφυΐα, την τακτική του και τις ηγετικές του ιδιότητες, τα οποία είναι όλα κοινά χαρακτηριστικά με τον σοφό και ισχυρό master Τζεντάι. Επιπλέον, ο Πίρλο έχει μια ήρεμη συμπεριφορά τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, κάτι που θα μπορούσε να ταιριάξει στην ήσυχη και στοχαστική φύση του Γιόντα. Η εμπειρία και η γνώση του Πίρλο για το παιχνίδι θα μπορούσαν επίσης να συγκριθούν με την τεράστια γνώση και κατανόηση του Γιόντα για τη Δύναμη.

sw8

sw19

Στείλτε μας τα δικά σας "What Ifs" και δείτε την ιστορία να αλλάζει!

Επιμέλεια - Συντονισμός: Παναγιώτης Γκανάς
Art Direction: Χρήστος Ζωίδης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

What If
What If

Το "What If" του Gazzetta είναι εδώ και ξαναγράφει την ιστορία με τη βοήθεια της Tεχνητής Nοημοσύνης. Μέσα από τα μάτια του Artificial Intelligence (AI), το Gazzetta απαντά στα μεγαλύτερα αθλητικά "What if" της ιστορίας, τα οπτικοποιεί και αλλάζει τους κανόνες του storytelling! Εμείς ρωτάμε, οι μηχανές απαντούν. Εμείς δίνουμε τα prompts και κατευθύνουμε τους αλγόριθμους, οι μηχανές σχεδιάζουν. Και το αποτέλεσμα έρχεται στις οθόνες σας, μέσω του μεγαλύτερου αθλητικού site της χώρας, το οποίο πλέον μιλά και τη γλώσσα του AI!