Κούμαν: Επίσημη η επιστροφή του στον πάγκο της Ολλανδίας

Κούμαν: Επίσημη η επιστροφή του στον πάγκο της Ολλανδίας

Newsroom
Κούμαν: Επίσημη η επιστροφή του στον πάγκο της Ολλανδίας

bet365

Ο Ρόναλντ Κούμαν επέστρεψε στον πάγκο της Ολλανδίας μετά από απουσία 2,5 χρόνων και έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του πρόσφεραν οι Οράνιε.

Εποχή Ρόναλντ Κούμαν ξημέρωσε ξανά στην Ολλανδία. Μετά την παρουσία του στον πάγκο τη διετία 2018-2020, ο έμπειρος τεχνικός επέστρεψε στους Οράνιε για να διαδεχθεί τον Λούις Φαν Χάαλ.

Τα νέα της επιστροφής του είχαν γνωστοποιηθεί ήδη από τον Απρίλιο του 2022, όμως η επισημοποίηση έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (23/1), με τον Κούμαν να βάζει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι πρώτες δηλώσεις μπροστά στα media, με τον πρώην τεχνικό της Μπαρτσελόνα να δηλώνει χαρούμενος για την επιστροφή του έπειτα από 2,5 χρόνια στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

«Είναι μία τιμητική δουλειά. Τα δύο χρόνια που ήμουν στον πάγκο της ομάδας μου προσέφεραν μεγάλη χαρά. Αυτά είναι να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο και να προετοιμάζεις πράγματα με το επιτελείο σου και έπειτα μία περίοδο 10 ημερών να δουλεύουν όλοι μαζί» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα