O «καυτός» Ζιρού και το ενισχυμένο 5.50 της Γαλλίας!

G-Betting G-Betting
O «καυτός» Ζιρού και το ενισχυμένο 5.50 της Γαλλίας!
Η Γαλλία κοντράρεται με το Μαρόκο στον ημιτελικό του Μουντιάλ (21:00) και ο Ολιβιέ Ζιρού θέλει να γράψει για άλλη μια φορά ιστορία.

Η Γαλλία θέλει να συνεχίσει την προσπάθειά της για την δεύτερη σερί κατάκτηση του Μουντιάλ. Για να βρεθεί στον μεγάλο τελικό, πρέπει να ξεπεράσει την «παγίδα» που της ετοιμάζει το Μαρόκο (21.00).

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν συνεχίζει την πορεία της, έχοντας ξεκάθαρη ταυτότητα. Οι «τρικολόρ» με το επιθετικό δίδυμο των Εμπαπέ και Ζιρού να «οργιάζει», μετρώντας 9 γκολ από τα συνολικά 11 της ομάδας, βρίσκουν σχετικά άνετα τα αντίπαλα δίχτυα. Ωστόσο, η άμυνά τους εξακολουθεί να αποτελεί μόνιμη «πληγή».

Και απέναντι στην Αγγλία η εστία παραβιάστηκε, συνεχίζοντας το αρνητικό σερί που τη θέλει να δέχεται γκολ σε όλα τα παιχνίδια. Με το Μαρόκο να είναι σε θέση να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που δημιουργεί, η εστία του Γιορίς αναμένεται να τεθεί σε απειλή. Το Goal/Goal κοστολογείται στο 2.35.

Ο Ολιβιέ Ζιρού συγκαταλέγεται στους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας του Ντεσάν. Πλέον, έχοντας βρεθεί και στην κορυφή του πίνακα των πρώτων σκόρερ της Γαλλίας, συνεχίζει με ακόμη καλύτερη ψυχολογία και επιβεβαιώνει την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται. Κόντρα στο σκληρό παιχνίδι που τον περιμένει απέναντι στα δυνατά κορμιά των Μαροκινών, έχει δείξει πως δεν έχει πρόβλημα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους «μπουκ» και τις αποδόσεις, είναι πολύ πιθανό να φτάσει στο 5ο του γκολ στο τουρνουά και να οδηγήσει τη Γαλλία στη νίκη-πρόκριση. Συνεχίζοντας από την προηγούμενη πρόταση το Combo Bet 1 & Over 2.5 Γκολ & Ο. Ζιρού να σκοράρει βρίσκεται στο ενισχυμένο 5.50!

Το Μαρόκο και πάλι μέσω του εξαιρετικού «τρανζίσιον» θα επιχειρήσει να ανοίξει το γήπεδο και να δημιουργήσει κενούς χώρους για να απειλήσει. Ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί είναι βέβαιο πως θα ψάξει τον τρόπο να ενισχύσει τα άκρα του και να παίξει κάθετα στην προσπάθειά του να τροφοδοτήσει τον «ζεστό» Εν Νεσίρι. Το να κερδίσει το Μαρόκο Over 2.5 Κόρνερ στο ματς το βρίσκουμε στο 1.86.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting