ΑΕΚ: Ο πιτσιρικάς οπαδός της Λάτσιο με IQ 150 που ονομάστηκε Ματίας λόγω Αλμέιδα

Newsroom
ΑΕΚ: Ο πιτσιρικάς οπαδός της Λάτσιο με IQ 150 που ονομάστηκε Ματίας λόγω Αλμέιδα

bet365

Ένας μικρός φίλος της Λάτσιο που είναι ιδιοφυΐα πήρε το όνομα του τεχνικού της ΑΕΚ καθώς ο πατέρας του ήταν στις εξέδρες στο ματς κόντρα στην Πάρμα όταν ο Αργεντινός σκόραρε την γκολάρα από τα 30 μέτρα στον Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Μια ιδιαίτερη ιστορία φιλοξενεί η ιστοσελίδα lalaziosiamonoi.it που ασχολείται με θέματα της Λάτσιο παρουσιάζοντας τον μικρό φίλο της ομάδας, Ματίας. Ο πιτσιρικάς, οπαδός των «Λατσιάλι», είναι ένα ξεχωριστό παιδί καθώς αποτελεί μια ιδιοφυΐα με IQ πολύ μεγαλύτερο από το μέσο όρο της ηλικίας του. Συγκεκριμένα διαθέτει IQ 150 ενώ τα παιδιά της ηλικίας του έχουν συνήθως δείκτη 90 με 100.

Ο πατέρας του, ο Κρίστιαν μίλησε μεταξύ άλλων για το πως έδωσε το όνομα Ματίας στον γιο του, κάτι στο οποίο έπαιξε ρόλο ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, όταν σκόραρε εκείνο το φανταστικό γκολ με τη σουτάρα από τα 30 μέτρα σε εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Πάρμα. Εκείνη τη μέρα στις εξέδρες βρισκόταν ο πατέρας του μικρού βλέποντας εκστασιασμένος τον Αλμέιδα να νικάει τον Μπουφόν από μακρινή απόσταση και τη Λάτσιο να επικρατεί με 2-1.

«Έχω τρία παιδιά. Τον πρώτο τον ονομάσαμε Γκάμπριελ γιατί άφησα τη μητέρα μου να αποφασίσει. Τον δεύτερο τον ονομάσαμε Ματίας γιατί ήμουν στο γήπεδο της Πάρμα όταν ο Αλμέιδα σκόραρε εκείνο το γκολ από απόσταση 30 μέτρων στον Μπουφόν. Είμαστε πολύ με τη Λάτσιο», ανέφερε ο Κρίστιαν, ενώ για τον τρίτο γιο του τόνισε: «Ο νεαρότερος γιος μου ονομάζεται Σεμπαστιάν. Η μαμά του δεν με άφησε να τον ονομάσουμε Χουάν Σεμπαστιάν, αλλιώς θα τον βαφτίζαμε έτσι, προς τιμήν του Βερόν φυσικά»!

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα