Ολυμπιακός: Επίσκεψη στο Κολλέγιο Αθηνών

Ολυμπιακός: Επίσκεψη στο Κολλέγιο Αθηνών

Newsroom
Ολυμπιακός: Επίσκεψη στο Κολλέγιο Αθηνών

bet365

Χαρά και δώρα έδωσαν στα παιδιά του Κολλεγίου Αθηνών παίκτες του Ολυμπιακού.

Στο πλαίσιο του χριστουγεννιάτικου μπαζάρ του Κολλεγίου Αθηνών, ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τους Τόμας Βάτσλικ και Ντιμπί Κεϊτά, οι οποίοι με τη σειρά τους μοίρασαν δώρα και έβγαλαν φωτογραφίες με τα παιδιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για μία ακόμη χρονιά ο Ολυμπιακός ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του χριστουγεννιάτικου μπαζάρ του Κολλεγίου Αθηνών και έδωσε το «παρών» μοιράζοντας χαμόγελα και δώρα στα παιδιά.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Τόμας Βατσλίκ και Ντιμπί Κεϊτά βρέθηκαν στο Κολλέγιο Αθηνών, έδωσαν στα παιδιά τα δώρα τους, ενώ παράλληλα έβγαλαν φωτογραφίες και υπέγραψαν αυτόγραφα με μικρούς και μεγάλους. Αμφότεροι οι παίκτες του Ολυμπιακού δήλωσαν ενθουσιασμένοι για το γεγονός πως βρέθηκαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση και είχαν την ευκαιρία να δουν τα παιδικά χαμόγελα ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων.

Το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Κολλεγίου Αθηνών πραγματοποιείται κάθε χρόνο, τιμώντας έτσι την προσφορά και τον εθελοντισμό και υποδέχεται τα Χριστούγεννα με γιορτινή αλλά και «ερυθρόλευκη» διάθεση με την παρουσία και του Ολυμπιακού».

 

Τελευταία Νέα