«Οράνιε» για πρόκριση, τιμή ευκαιρίας στην Αργεντινή

G-Betting G-Betting
«Οράνιε» για πρόκριση, τιμή ευκαιρίας στην Αργεντινή

bet365

Η φάση των ομίλων ολοκληρώθηκε με αρκετές εκπλήξεις και πλέον όλη η προσοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο στρέφεται στα «νοκ άουτ» παιχνίδια. Εδώ θα ξεκαθαρίσουν ποιες είναι οι ομάδες που έχουν βλέψεις για ψηλά και ποιες θα λυγίσουν στην πίεση.

Η Ολλανδία ως πρωτοπόρος του πρώτου ομίλου υποδέχεται τις ΗΠΑ που πήραν τη δεύτερη θέση στο δεύτερο όμιλο (17:00). Το συγκεκριμένο παιχνίδι βάσει ονόματος και παράδοσης έχει ξεκάθαρο φαβορί. Κι αυτό είναι φυσικά οι «οράνιε». Ωστόσο έχει κι ένα πολύ δυνατό αουτσάιντερ, που δείχνει ότι μπορεί να φτάσει στην υπέρβαση.

Είναι αλήθεια ότι οι παίκτες του Φαν Χααλ δεν έχουν εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής με την απόδοσή τους. Παρόλα αυτά κατάφεραν να πάρουν επτά βαθμούς σε τρία παιχνίδια, με δύο νίκες επί των Σενεγάλης και Κατάρ και μία ισοπαλία με τον Ισημερινό. Μάλιστα, έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ, δείγμα ότι μπορεί το κομμάτι της οργάνωσης και της δημιουργίας να μην είναι ακόμη σε υψηλό επίπεδο, αλλά η αμυντική λειτουργία διαπρέπει. Γι’ αυτό τον λόγο το under 2,5 γκολ παίζεται στο 1.61.

Ο Κόντι Χάκπο είναι πρώτος σκόρερ της Ολλανδίας και την έχει πάρει από το χέρι. Το να βρει δίχτυα σε οποιαδήποτε στιγμή της αποψινής αναμέτρησης εντοπίζεται στο 2,88.

Οι ΗΠΑ από την πλευρά τους αγνοούν ακόμη την ήττα. Πήραν ισοπαλία από Ουαλία και Αγγλία και νίκησαν στο τελευταίο ματς το Ιράν. Διαθέτουν ένα νεανικό σύνολο με περίσσιο ταλέντο, αλλά υστερούν σε εμπειρία, η οποία είναι απαραίτητη στα νοκ άουτ. Ο άσος της Ολλανδίας κοστολογείται στο 2.02 και μπορεί να αποτελέσει βάση σε ένα παρολί!

Το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας έχει ακόμη ένα μεγαλύτερο φαβορί, αφού η Αργεντινή κοντράρεται στους «16» με την Αυστραλία (21:00). Εδώ τα πράγματα είναι ακόμη πιο ξεκάθαρα τουλάχιστον σε σύγκριση με το πρώτο ματς της ημέρας. Η Αργεντινή δείχνει ότι έχει ξεπεράσει τον… εφιάλτη από την ήττα στην πρεμιέρα κόντρα στη Σαουδική Αραβία και δείχνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Στο παιχνίδι με την Πολωνία, όπου νίκησε με 2-0, ήταν καταιγιστική και το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα της αναμέτρησης.

Ο Μέσι είναι ο απόλυτος ηγέτης της «αλμπισελέστε» και μπορεί να την οδηγήσει σε μία ακόμα μακροσκελή πορεία. Πρώτος αντίπαλος σε αυτό το μονοπάτι είναι η Αυστραλία. Τα «καγκουρό» νίκησαν τη Δανία και την άφησαν έξω, όπως και την Τυνησία. Επόμενος στόχος να κοιτάξουν στα μάτια και την Αργεντινή. Ωστόσο τόσο ποιοτικά, όσο και αγωνιστικά δεν θα πείθουν. Ο άσος από το ημίχρονο πληρώνει 1.73!

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting