Αργεντινή και Μέσι σε αποστολή, με υψηλές αποδόσεις

G-Betting G-Betting
Αργεντινή και Μέσι σε αποστολή, με υψηλές αποδόσεις

bet365

Η 3η αγωνιστική στον 3ο και 4ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, μυρίζει «μπαρούτι» και προϊδεάζει για ματσάρες ενόψει και των «νοκ άουτ»!

Αναμφισβήτητα η αναμέτρηση του 3ου γκρουπ ανάμεσα σε Πολωνία και Αργεντινή το βράδυ (21:00), συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω του. Tο «μπρα ντε φερ» ανάμεσα σε Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Λιονέλ Μέσι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι Πολωνοί προκρίνονται και με ισοπαλία, ενώ η Αργεντινή θέλει νίκη για περάσει στους «16».

Η «αλμπισελέστε» μπορεί να τα καταφέρει και με ισοπαλία, μόνο όμως αν στο άλλο ματς του ομίλου, Μεξικό και Σαουδική Αραβία μείνουν στο «Χ». Η αγωνία θα αγγίξει κόκκινο και με δεδομένο ότι η Πολωνία είναι σκληρή ομάδα και στην Αργεντινή η πίεση είναι αφόρητη οι δύο ομάδες θα ανοίξουν τα χαρτιά τους στο δεύτερο 45λεπτο. Ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 2.25.

Η αγωνία είναι στο κατακόρυφο και στο έτερο παιχνίδι του γκρουπ. Οι Σαουδάραβες με «τρίποντο» προκρίνονται και δεν εξαρτώνται από κανένα αποτέλεσμα. Οι Μεξικάνοι θέλουν νίκη και ήττα της Αργεντινής για να μπουν στους «16» της διοργάνωσης. Το ζητούμενο είναι αν μπορούν οι Μεξικάνοι, αφού στο Μουντιάλ δεν έχουν σκοράρει, ενώ και στα προκριματικά έβαλαν γκολ με το «σταγονόμετρο».

Η Σαουδική Αραβία έχει τεράστια ευκαιρία να γράψει ιστορία! Πρόκειται για ένα δουλεμένο σύνολο, κάτι που φαίνεται στα παιχνίδια του, όπου δημιουργεί κινδύνους. Ακόμα και στην ήττα από την Πολωνία θα μπορούσε να… χαμογελάσει, αλλά ο Σέζνι ήταν ανίκητος. Ο άσος της Σαουδικής Αραβίας σε απόδοση 4.70 κρίνεται υψηλός!

Στον 4ο όμιλο η Γαλλία καταστρώνει ήδη πλάνα για την επόμενη φάση και το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο γκρουπ επικεντρώνεται στο ματς Αυστραλία-Δανία. Οι «Βίκινγκς» με μια ισοπαλία (0-0 με την Τυνησία) και την ήττα από τους «τρικολόρ» (1-2), μένουν στη διοργάνωση μόνο με «τρίποντο». Τα «καγκουρό» μετά τη νίκη επί της Τυνησίας (1-0), βολεύονται και με τον βαθμό της ισοπαλίας. Βέβαια, οι Δανοί υπερέχουν σε ποιότητα, εμπειρία κι έφτασε η ώρα να το δείξουν. Μάλιστα, είναι ικανοί να το κάνουν και από το πρώτο ημίχρονο. Νίκη της Δανίας από ημίχρονο σε απόδοση 2.25.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting