G-Betting με ευκαιρίες σε απόδοση 24,9!

G-Betting
G-Betting με ευκαιρίες σε απόδοση 24,9!
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα σημερινά παιχνίδια της SuperLeague.

Με φουλ αγωνιστική δράση ανοίγει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Super League, καθώς είναι από τις λίγες φορές που τα παιχνίδια του Σαββάτου είναι περισσότερα από αυτά της Κυριακής. Συνολικά σήμερα θα γίνουν τέσσερα, ενώ το πρόγραμμα για αύριο έχει τρία, με το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, φυσικά να ξεχωρίζει.

Το πρώτο ματς της ημέρας λοιπόν είναι στις 15:45 στο «Αθανάσιος Διάκος», εκεί που η 11η Λαμία που έχασε την προηγούμενη εβδομάδα από τον Ολυμπιακό, υποδέχεται τον Βόλο που προσπαθεί να συνέλθει από το βαρύ 5-1 από τον Παναθηναϊκό.

Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών, καθώς ακόμα και ο Μποακί συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, ενώ ανάλογη είναι η κατάσταση και στους φιλοξενούμενους, καθώς ο Φερνάντεθ θα αγωνιστεί κανονικά.

λαμια

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε τη νίκη του Βόλου που στη Novibet δίνει 2.80.

Στις 18:30 το ενδιαφέρον θα στραφεί στην Κρήτη, εκεί που ο ΟΦΗ, ο οποίος είναι 12ος φιλοξενεί τον Ιωνικό που είναι τελευταίος, σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες δεν έχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών.

Οι Κρητικοί θα έχουν στην διάθεσή τους, τον Ντίκο, όμως εκτός έμειναν οι Νέιρα, Τσιλιανίδης, Γιαννούλης, Γρίβας και Σηφάκης. Γιοχού και Μπιφουμά. Από την πλευρά της, η ομάδα της Νίκαιας δεν θα έχει τον Άοσμαν που είναι τιμωρημένος.

ΟΦΗ

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε τη νίκη του ΟΦΗ που στη Stoiximan δίνει 1.98.

Στις 19:00, στο Περιστέρι διασταυρώνουν τα... ξίφη τους ο Ατρόμητος, που είναι 8ος και προέρχεται από την ήττα στην Λιβαδειά, με τον Άρη ο οποίος δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ΟΦΗ στο Χαριλάου, έχασε 2 βαθμούς και είναι στην 6η θέση.

Στην αποστολή του Ατρομήτου συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Χουάν Μουνίθ, ενώ οι «κίτρινοι» είδαν τον Ζερβίνιο να ταξιδεύει κανονικά στην Αθήνα μετά την μείωση της ποινής του.

ατρομητος

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε το over 2,5 γκολ που στη bwin δίνει 2.25.

Το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ που έρχεται από ήττα στην OPAP Arena με τον ΠΑΣ Γιάννινα που κατάφερε να κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης στην έδρα του.

Ο «δικέφαλος» έχει πολλά προβλήματα τραυματισμών, αλλά είδε τους Ζίβκοβιτς και Τόμας, να επιστρέφουν, σε αντίθεση τους τραυματίες Νάρεϊ, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Τσαούσης και τον τιμωρημένος Κούρτιτς. Οι φιλοξενούμενοι, εκτός από τους Πριόρ, Ριένστρα, Κιάκο, Κόντε, Λεό, Τζίμα, δεν υπολογίζουν και τον Καραχάλιο.

παοκ

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε 1/1 για ημίχρονο/τελικό που στη Novibet δίνει 2.20.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα