Οι Βραζιλιάνοι πανηγύρισαν τη νίκη του Λούλα στις εκλογές με κοροϊδευτικό σύνθημα κατά του Νεϊμάρ

Newsroom
Οι Βραζιλιάνοι πανηγύρισαν τη νίκη του Λούλα στις εκλογές με κοροϊδευτικό σύνθημα κατά του Νεϊμάρ

bet365

Ο Νεϊμάρ υποστήριξε ανοιχτά τον ακροδεξιό Μπολσονάρο στις γενικές εκλογές της Βραζιλίας και μετά την εκλογή του Λούλα το βράδυ της Κυριακής, οι Βραζιλιάνοι που βγήκαν στους δρόμους δεν ξέχασαν τον αστέρα της Παρί...

Ο Λούλα εξελέγη χθες Κυριακή (30/10) πρόεδρος της Βραζιλίας, κερδίζοντας τον Ζαΐχ Μπολσονάρου, τον απερχόμενο ακροδεξιό αρχηγό του κράτους. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι ξεχύθηκαν στο κέντρο της πόλης για να γιορτάσουν τη νίκη του Λούλα στην εμβληματική λεωφόρο Paulista.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ένα μικρό τραγούδι αφιερωμένο στον παίκτη της Εθνικής Βραζιλίας, Νεϊμάρ Τζούνιορ, άρχισε να ταξιδεύει. Θυμίζουμε ότι ο διεθνής επιθετικός είχε στηρίξει ανοιχτά τον Μπολσονάρο ζητώντας από τον πληθυσμό την ψήφο του.

«Ε, Νεϊμάρ, θα πρέπει να δηλώσεις», ήταν η φράση. Το σκωπτικό άσμα σχετίζεται με το γεγονός ότι ορισμένες εκδοχές που κυκλοφόρησαν στη χώρα, ανέφεραν ότι η υποστήριξη του παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν στον Μπολσονάρο, είχε να κάνει με δικό του όφελος και με το γεγονός ότι ο απερχόμενος πρόεδρος τον είχε βοηθήσει ώστε να μην ερευνηθούν παρατυπίες στη φορολογική του δήλωση.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα